32.9 C
Kuala Lumpur
Monday, March 27, 2023

INSPIRASI ANDA SETIAP HARI

UtamaGaya HidupBapa ini relakan anak-anaknya menconteng kereta mewah yang akhirnya hasilkan ‘doodle’ hebat

Bapa ini relakan anak-anaknya menconteng kereta mewah yang akhirnya hasilkan ‘doodle’ hebat

Apa yang berlaku apabila seorang bapa melihat anak-anaknya menconteng Toyota Vellfire? Kebanyakan bapa sudah pasti memberi reaksi sangat marah.

Pengguna TikTok@Zameerpentbrush bukan salah seorang daripadanya apabila beliau memuat naik video 3 orang anaknya melukis pada kenderaan mewah Toyota Vellfire yang biasa digunakan oleh ahli politik. 

TikTok

Apabila mendapati anak-anaknya telah menggunakan pen marker kekal untuk membuat lakaran mereka, beliau memutuskan untuk membenarkan karya seni mereka disiapkan pada keseluruhan MPV itu dan hasilnya terbukti sangat hebat!

TikTok

@Zameerpentbrush berkongsi, “Alang-alang nak buat, buat betul-betul! Jangan buat main-main, jangan buat benda sia-sia. Ingat tu!”

TikTok

Menerusi video yang dipaparkan, anak-anaknya boleh dilihat menggunakan pen marker kekal untuk menconteng di sebelah kiri bumper hadapan Vellfire. Apabila beliau meminta anak-anaknya untuk menghilangkan tanda itu dengan kain lap, ia jelas tidak boleh hilang. 

TikTok

Maka oleh itu, bapa ini memutuskan untuk mengarahkan kanak-kanak itu untuk menyiapkan seni ‘doodle’ mereka pada keseluruhan kenderaan!

TikTok

Akhirnya kenderaan MPV itu bertukar menjadi hebat dengan gaya perlumbaan-Anime yang menjadi tema dalam lukisan mereka.

TikTok

Bapa ini berkata hasil ‘doodle’ itu bukanlah pertama kali dilakukan oleh anak-anaknya yang suka melukis pada kenderaan mewah kerana mereka juga telah memperincikannya pada kereta Audinya.

Untuk bersikap adil, @Zameerpentbrush sendiri ialah artis airbrush untuk kenderaan dan item lain, justeru berkarya seni telah menjadi perkara biasa buat anak-anaknya yang ternyata mewarisi bakatnya.

Pilihan Editor:

MENINGGALKAN BALAS

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini

- Advertisment -

Pengasas Falun Gong: Mengapa Wujudnya Manusia

Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi dan latihan lembut dengan falsafah moral yang berdasarkan prinsip Sejati, Baik,...

TREN TERKINI