28.6 C
Kuala Lumpur
Tuesday, June 18, 2024
UtamaGaya HidupBapa ini relakan anak-anaknya menconteng kereta mewah yang akhirnya hasilkan ‘doodle’ hebat

Bapa ini relakan anak-anaknya menconteng kereta mewah yang akhirnya hasilkan ‘doodle’ hebat

Apa yang berlaku apabila seorang bapa melihat anak-anaknya menconteng Toyota Vellfire? Kebanyakan bapa sudah pasti memberi reaksi sangat marah.

Pengguna TikTok@Zameerpentbrush bukan salah seorang daripadanya apabila beliau memuat naik video 3 orang anaknya melukis pada kenderaan mewah Toyota Vellfire yang biasa digunakan oleh ahli politik. 

TikTok

Apabila mendapati anak-anaknya telah menggunakan pen marker kekal untuk membuat lakaran mereka, beliau memutuskan untuk membenarkan karya seni mereka disiapkan pada keseluruhan MPV itu dan hasilnya terbukti sangat hebat!

TikTok

@Zameerpentbrush berkongsi, “Alang-alang nak buat, buat betul-betul! Jangan buat main-main, jangan buat benda sia-sia. Ingat tu!”

TikTok

Menerusi video yang dipaparkan, anak-anaknya boleh dilihat menggunakan pen marker kekal untuk menconteng di sebelah kiri bumper hadapan Vellfire. Apabila beliau meminta anak-anaknya untuk menghilangkan tanda itu dengan kain lap, ia jelas tidak boleh hilang. 

TikTok

Maka oleh itu, bapa ini memutuskan untuk mengarahkan kanak-kanak itu untuk menyiapkan seni ‘doodle’ mereka pada keseluruhan kenderaan!

TikTok

Akhirnya kenderaan MPV itu bertukar menjadi hebat dengan gaya perlumbaan-Anime yang menjadi tema dalam lukisan mereka.

TikTok

Bapa ini berkata hasil ‘doodle’ itu bukanlah pertama kali dilakukan oleh anak-anaknya yang suka melukis pada kenderaan mewah kerana mereka juga telah memperincikannya pada kereta Audinya.

Untuk bersikap adil, @Zameerpentbrush sendiri ialah artis airbrush untuk kenderaan dan item lain, justeru berkarya seni telah menjadi perkara biasa buat anak-anaknya yang ternyata mewarisi bakatnya.

Pilihan Editor:

MENINGGALKAN BALAS

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini

- Advertisment -

Pengasas Falun Gong: Mengapa Wujudnya Manusia

Falun Gong Founder Mr. Li Hongzhi Publishes ‘How Humankind Came To Be’ 法輪功創始人發表《為甚麼會有人類》 Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi...

Pengasas Falun Gong: Mengapa Pencipta Berusaha Menyelamatkan Segala Makhluk

Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi dan latihan lembut dengan falsafah moral yang berdasarkan prinsip Sejati, Baik,...
spot_img

TREN TERKINI