29.9 C
Kuala Lumpur
Saturday, February 4, 2023

INSPIRASI ANDA SETIAP HARI

UtamaGaya HidupWartawan ketawa terbahak-bahak kerana diusik oleh anak gajah

Wartawan ketawa terbahak-bahak kerana diusik oleh anak gajah

Tidak dapat menahan diri ketika sedang membuat liputan, seorang wartawan ketawa terbahak-bahak kerana diusik oleh anak gajah. Peristiwa itu dimuat naik oleh Enquirer – Cincinnati and Kentucky di laman sosial Facebook.

Facebook

Menerusi video tersebut, seorang wartawan lelaki dilihat sedang membuat liputan disatu kawasan yang dikelilingi beberapa ekor gajah.

Ketika sedang bercakap di hadapan kamera, seekor anak gajah dilihat mula mengusiknya. Pada mulanya, anak gajah itu menyentuh telinga lelaki tersebut dengan belalainya.

Walau bagaimanapun seakan tidak berasa terganggu dengan tindakan anak gajah itu, lelaki tersebut meneruskan liputannya.

Facebook

Kemudian, anak gajah itu menyentuh kepala wartawan berkenaan. Walaupun sudah mula berasa terganggu, namun dia tetap meneruskan kerjanya.

Facebook

Anak gajah itu nampaknya tidak berpuas hati kerana tidak dapat menarik perhatian lelaki itu. Lalu anak gajah itu mula menyentuh hidung wartawan itu.

Kesan tindakan anak gajah, wartawan itu tidak dapat menahan diri lalu ketawa terbahak-bahak.

Facebook

Anak gajah itu dilihat berpuas hati kerana akhirnya berjaya menarik perhatian lelaki berkenaan dan liputan terpaksa ditangguhkan.

Pilihan Editor:

MENINGGALKAN BALAS

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini

- Advertisment -

Pengasas Falun Gong: Mengapa Wujudnya Manusia

Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi dan latihan lembut dengan falsafah moral yang berdasarkan prinsip Sejati, Baik,...

TREN TERKINI