27.3 C
Kuala Lumpur
Tuesday, July 23, 2024
UtamaGaya HidupHabis seluruh muka dan badan menjadi hitam kerana dakwat, rupa-rupanya kanak-kanak ini...

Habis seluruh muka dan badan menjadi hitam kerana dakwat, rupa-rupanya kanak-kanak ini mahu tiru rupa emoji..

Kanak-kanak adalah antara golongan yang mudah terpengaruh. Kalau boleh apa sahaja yang mereka tonton pasti mereka mahu menirunya. Buktinya, masih ramai kanak-kanak permpuan suka memakai gaun Elsa seperti di dalam animasi Frozen.

Oleh kerana terpengaruh selepas melihat sebuah emoji seorang kanak-kanak telah ‘memandikan’ dirinya dengan dakwat berwarna hitam.

Kisah lucu tersebut telah diceritakan oleh ibu kepada kanak-kanak itu di laman Facebook miliknya.

Bersama status tersebut turut disertakan dengan video jelas yang menunjukkan si kecil itu berlumuran dengan dakwat berwarna hitam. Bayangkan hanya kerana ingin menjadi seperti emoji, si kecil ini sanggup bermandi dengan dakwat. Semua sanggup dilakukan asalkan dia boleh menjadi seperti emoji tersebut!

Sehingga kini video tersebut telah meraih perhatian umum dengan tontonan lebih daripada 6.8 juta kali di laman sosial itu.

Pilihan Editor:

MENINGGALKAN BALAS

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini

- Advertisment -

Pengasas Falun Gong: Mengapa Wujudnya Manusia

Falun Gong Founder Mr. Li Hongzhi Publishes ‘How Humankind Came To Be’ 法輪功創始人發表《為甚麼會有人類》 Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi...

Pengasas Falun Gong: Mengapa Pencipta Berusaha Menyelamatkan Segala Makhluk

Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi dan latihan lembut dengan falsafah moral yang berdasarkan prinsip Sejati, Baik,...
spot_img

TREN TERKINI