30.8 C
Kuala Lumpur
Saturday, April 20, 2024
UtamaGaya HidupHati berbunga terima jambangan belon buatan tangan kreatif suami buat isteri tercinta...

Hati berbunga terima jambangan belon buatan tangan kreatif suami buat isteri tercinta di hari graduasi

Momen terindah buat mahasiswa dan mahasiswi sudah pastilah ketika tamat pengajian dengan menerima ijazah di hari graduasi.

Pada hari itu, graduan paling gembira sekiranya ahli keluarga dan rakan taulan datang meraikan kejayaan mereka dengan membawa jambangan bunga dan coklat, seperti tradisinya.

TikTok

Namun jarang kita mendengar dan melihat seorang graduan menerima jambangan belon buatan tangan sendiri yang bersungguh dari hati, seperti yang diterima oleh isteri ini pada hari graduasinya.

Seorang lelaki yang juga merupakan suami kepada graduan wanita itu baru-baru ini mencuri tumpuan apabila mempersembahkan jambangan belon buat isteri tercinta ketika meraikan hari graduasinya.

TikTok

Lelaki dikenali @rawrngggga memuat naik video TikTok yang tular memaparkan kegigihannya membuat jambangan belon berbentuk bunga dengan tangannya sendiri untuk isterinya bagi meraikan hari tamat pengajian yang teristimewa itu.

TikTok

Ramai yang kagum melihat suami ini begitu kreatif dengan tangannya ketika membentuk belon-belon itu bagi menghasilkan jambangan bunga belon yang besar dan comel.

Video TikTok menunjukkan proses membuat jambangan belon itu sehingga diserahkan kepada isterinya telah meraih hampir 450,000 tontonan.

TikTok

Dengan rata-rata netizen memuji usaha dan kesungguhan suami ini untuk menggembirakan isteri kesayangannya di hari graduasi.

Apa yang pasti isterinya adalah orang yang paling gembira pada hari itu dan bertuahnya dia kerana memiliki suami yang bijaksana membuat kejutan lain daripada yang lain.

Pilihan Editor:

MENINGGALKAN BALAS

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini

- Advertisment -

Pengasas Falun Gong: Mengapa Wujudnya Manusia

Falun Gong Founder Mr. Li Hongzhi Publishes ‘How Humankind Came To Be’ 法輪功創始人發表《為甚麼會有人類》 Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi...

Pengasas Falun Gong: Mengapa Pencipta Berusaha Menyelamatkan Segala Makhluk

Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi dan latihan lembut dengan falsafah moral yang berdasarkan prinsip Sejati, Baik,...
spot_img

TREN TERKINI