31.5 C
Kuala Lumpur
Monday, March 4, 2024
UtamaInspirasiPuteri bongsu comel anakanda Sultan Perak kini berusia 11 tahun, paras jelita...

Puteri bongsu comel anakanda Sultan Perak kini berusia 11 tahun, paras jelita persis bondanya sentiasa mencuri tumpuan

Apabila memperkatakan mengenai keluarga diraja yang terkenal di dunia, semua akan memikirkan United Kingdom dan Denmark di Eropah atau Thailand di Asia. Kerana hubungan rakyat yang kekal mempertahankan monarki dan sistem raja berperlembagaan, negara-negara ini sering memberi fokus dan perhatian kepada kerabat diraja mereka.

Keluarga Diraja Malaysia turut tidak terkecuali untuk menarik perhatian rakyat jelata terutamanya dari Perak yang dikenali sebagai kerabat diraja paling rupawan dan menawan.

Keluarga Diraja Perak sering menarik perhatian ramai dan menjadi perbualan hangat wargamaya di laman media sosial termasuk di luar negara selepas tular beberapa gambar cantik keluarga Diraja Perak ini yang memaparkan dua anakanda Sultan Perak terutamanya si comel Yang Mulia Raja Nazira Safya.

Gambar Twitter

Ramai wargamaya yang terpesona melihat wajah comel puteri kecil ini ketika mengiringi ayahanda dan bonda bersama kekandanya Raja Azlan Muzaffar Shah berangkat menghadiri majlis rasmi negeri Perak.

Raja Nazira Safya merupakan puteri bongsu kepada Sultan Perak Sultan Nazrin Shah dan Permaisuri Tuanku Zara Salim.

Gambar Pinterest

Dilahirkan pada 2 Ogos 2011, kini usia Raja Nazira Safya telah mencecah 11 tahun dan betapa cepat masa berlalu, puteri ini semakin meningkat remaja dalam beberapa tahun mendatang.

Untuk tatapan, apa kata kita lihat beberapa gambar puteri comel Raja Nazira Safya yang dikongsikan di laman sosial dan telah tular beberapa tahun lalu. 

Gambar Pinterest

Berjalan di atas permaidani merah dengan wajah yang serius tetapi baginda teramat comel.

Gambar Pinterest

Diperhatikan semua golongan dewasa dan media, puteri kecil yang kebosanan tetap lincah bermain di atas kerusi santapan diraja itu.

Gambar Pinterest

Tidak kira apa sahaja ekspresi wajah, puteri ini sentiasa comel untuk menawan hati sesiapa sahaja yang melihatnya.

Gambar Pinterest

Berapa lama perlu mendengar titah baginda ayahanda? Puteri bosan mahu pulang..

Gambar Pinterest

Duduk tertib dan beradab mendengar titah dengan wajah serius di balai istana, puteri Raja Nazira Safya semakin meningkat remaja dan membesar dengan baik.

Gambar Pinterest

Namun tidak pernah lupa senyuman serta kecomelan puteri ini sentiasa mencairkan hati sesiapa sahaja dan mampu mengubah suasana menjadi ceria di luar mahupun dalam istana.

Gambar @tuankuzarasalim/Instagram

Puteri raja yang mahir dengan pelbagai ekspresi wajahnya untuk menghangatkan suasana!

Gambar Pinterest

Sama ada wajahnya yang tersenyum riang mahupun ketika ketiadaan mood, gambar-gambar ini tidak pernah gagal untuk mencetuskan perbincangan hangat wargamaya di dalam dan luar negara melalui media sosial. 

Gambar Pinterest

Masa yang cepat berlalu dan Yang Mulia Raja Nazira Safya kini telah genap berusia 11 tahun pada 2 Ogos lalu. Wajah puteri kesayangan ramai ini semakin matang dan matanya kini penuh bersemangat, dengan paras baginda juga semakin cantik persis wajah bonda Tuanku Zara Salim yang jelita dan rupawan.

Gambar @tuankuzarasalim/Instagram

Wajah yang memancarkan daya tarikan unik dan spontan mencuri tumpuan, puteri ini dikatakan gemar melakukan aktiviti lasak dan berpenampilan berani, untuk membuatkan ramai yang terus terpesona dan mengaguminya.

Gambar @tuankuzarasalim/Instagram

Puteri Raja Nazira Safya yang berwajah lembut dan menawan tetapi berkeperibadian kental dan penuh berkeyakinan.

Bakal menjadi puteri kesayangan rakyat jelata yang sentiasa dinanti-nantikan kelibat dan perkembangan terbaharunya.

Pilihan Editor:

MENINGGALKAN BALAS

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini

- Advertisment -

Pengasas Falun Gong: Mengapa Wujudnya Manusia

Falun Gong Founder Mr. Li Hongzhi Publishes ‘How Humankind Came To Be’ 法輪功創始人發表《為甚麼會有人類》 Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi...

Pengasas Falun Gong: Mengapa Pencipta Berusaha Menyelamatkan Segala Makhluk

Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi dan latihan lembut dengan falsafah moral yang berdasarkan prinsip Sejati, Baik,...
spot_img

TREN TERKINI