31.5 C
Kuala Lumpur
Thursday, June 13, 2024
UtamaInspirasiLelaki melayu ini mencuri perhatian orang ramai apabila menyanyikan lagu tamil

Lelaki melayu ini mencuri perhatian orang ramai apabila menyanyikan lagu tamil

Seorang lelaki melayu mencuri perhatian orang ramai apabila dia menyanyikan lagu tamil. Perkara ini dikongsikan oleh VARNAM MY menerusi Facebook mereka.

Menurut Varnam MY, lelaki melayu tersebut menyanyikan lagu popular llayaraja bertajuk ‘Thendral Vanthu Theendum Pothu’ daripada filem ‘Avanthaaram’.

Mereka terpesona dengan nyanyian lelaki tersebut. Petikan gitar juga menambahkan lagi kemerduan suara lelaki itu.

Rata-rata netizen juga turut terpesona dan meninggalkan komen yang positif terhadap nyanyian lelaki itu.

Ada netizen yang mengatakan mungkin sebutan perkataan tamil tersebut tidaklah begitu sempurna tetapi nyanyian lelaki tersebut masih boleh diterima dan sedap di dengar.

Tinjauan di ruang komen mendapati, rupa-rupanya lelaki tersebut ialah Pasya, peserta Mentor 7. Mentor ialah satu program pencarian bakat menyanyi anjuran TV3 satu ketika dahulu. Perkara ini disahkan sendiri oleh Ummi Hazel yang merupakan bekas guru kepada Pasya.

Tidak kira bangsa apa pun kita sebenarnya, kita harus menghormati antara satu sama lain. Untuk menambah nilai diri, eloklah kita pelajari bahasa bangsa lain.

Pilihan Editor:

MENINGGALKAN BALAS

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini

- Advertisment -

Pengasas Falun Gong: Mengapa Wujudnya Manusia

Falun Gong Founder Mr. Li Hongzhi Publishes ‘How Humankind Came To Be’ 法輪功創始人發表《為甚麼會有人類》 Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi...

Pengasas Falun Gong: Mengapa Pencipta Berusaha Menyelamatkan Segala Makhluk

Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi dan latihan lembut dengan falsafah moral yang berdasarkan prinsip Sejati, Baik,...
spot_img

TREN TERKINI