32.2 C
Kuala Lumpur
Tuesday, June 6, 2023
UtamaGaya HidupAnjing liar semakin 'berisi' selepas diberi makan nasi lemak setiap hari oleh...

Anjing liar semakin ‘berisi’ selepas diberi makan nasi lemak setiap hari oleh peniaga

Seekor anjing liar yang digelar Ms Chonky, menarik perhatian netizen kerana keadaannya yang semakin gebu dan comel, bukan disebabkan bunting tetapi kekenyangan diberi makan nasi lemak setiap hari!

Difahamkan, Ms Chonky diberi makan oleh seorang mak cik yang merupakan peniaga sarapan pagi digerainya yang terletak di Cyberjaya. Hampir setiap hari, Ms Chonky berlegar-legar di gerai tersebut untuk mendapatkan makanannya dan mak cik itu juga tidak lupa untuk memberinya makan. Memang mengagumkan hubungan dua makhluk ini.

Melihatkan anjing yang semakin ‘membesar’ itu, ramai menyangka Ms Chonky bunting. Walau bagaimanapun, Putri, wanita yang berkongsi kisah ini mengatakan, anjing-anjing yang berkeliaran di sekitar kawasan tersebut telah dikasi, jadi tidak mungkin Ms Chonky bunting.

Ramai yang mengucapkan terima kasih kepada mak cik tersebut di atas tindakan baiknya terhadap anjing liar itu.

Please Subscribe to Truth News : English Epoch Times

Pilihan Editor:

MENINGGALKAN BALAS

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini

- Advertisment -

Pengasas Falun Gong: Mengapa Wujudnya Manusia

Falun Gong Founder Mr. Li Hongzhi Publishes ‘How Humankind Came To Be’ 法輪功創始人發表《為甚麼會有人類》 Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi...

Pengasas Falun Gong: Mengapa Pencipta Berusaha Menyelamatkan Segala Makhluk

Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi dan latihan lembut dengan falsafah moral yang berdasarkan prinsip Sejati, Baik,...

TREN TERKINI