25.9 C
Kuala Lumpur
Sunday, November 27, 2022

INSPIRASI ANDA SETIAP HARI

UtamaGaya HidupJangan buang botol Carrie Junior sebelum ambil hadiah comel yang tersembunyi di...

Jangan buang botol Carrie Junior sebelum ambil hadiah comel yang tersembunyi di situ!

Berapa ramai antara anda yang pernah menggunakan sabun badan Carrie Junior semasa kecil-kecil dahulu? Ketika itu waktu mandi pastinya menjadi waktu yang sering ditunggu-tunggu. Apa yang lebih menyeronokkan adalah ketika melihat iklan Carrie Junior di TV. Kita dengan bangganya akan mengakui bahawa kita juga menggunakan jenama itu setiap hari!

Namun begitu, sebenarnya ramai antara kita yang tidak tahu bahawa terdapat rahsia tersembunyi di sebalik botol Carrie Junior. Bertahun-tahun berlalu barulah kita tahu sebenarnya ada sesuatu istimewa yang diletakkan pada botol Carrie Junior!

Menurut sebuah video yang dimuat naik oleh seorang pengguna TikTok, @raraabrah dia ada menunjukkan bagaimana dia menemui ‘rahsia’ di sebalik botol Carrie Junior 1000g. Apa yang dilakukan ialah dia telah membuka label belakang botol Carrie Junior dan mendapati ada mainan comel yang ‘tersembunyi’ di dalam sebuah lubang kecil.

Walaupun label hadapan ada menunjukkan bahawa terdapat mainan percuma di dalamnya, tetapi ramai yang mengakui bahawa mereka juga baru mengetahui perkara ini dan selama ini tidak sedar bahawa memang ada permainan pada botol tersebut.

Tidak hanya itu, ramai juga yang telah membuang botol Carrie Junior mereka dengan hadiah-hadiah percuma tersebut sekali. Kepada yang tidak tahu, syarikat tesebut sebenarnya telah ‘meletakkan’ hadiah di pada botol Carrie Junior sejak tahun 2014 lagi.

Beberapa tahun lalu, Carrie Junior telah mereka enam patung kecil yang dipanggil koleksi ‘Sukan Ria’ iaitu:

Carrie Junior – patung gajah yang suka main bola sepak
Speedy Tommy – patung kura-kura yang terpantas di trek larian
Tuffy Teddy – patung beruang yang paling kuat
Dribbly Minky – patung racook yang hebat dalam sukan hoki
Smashy Macky – patung monyet yang tangkas bermain ping pong
Trophy – Trofi kejohanan sukan

Koleksi mainan ini dikatakan telah dibungkus secara rawak dalam setiap produk Carrie Junior 700ml, Carrie Junior Baby Bath, Carrie Junior Baby Shampoo, Carrie Junior Baby Hair & Body Wash serta Carrie Junior Kids Shampoo.

Bagi ibu bapa yang mempunyai anak dan menggunakan produk Carrie Junior, pastikan anda tidak membuang botol yang mempunyai label “Free Finger Puppet Collection” kerana di dalamnya ada mainan percuma yang menanti anda!

Please Subscribe to Truth News : English Epoch Times

Pilihan Editor:

MENINGGALKAN BALAS

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini

- Advertisment -

TREN TERKINI