30.5 C
Kuala Lumpur
Sunday, July 14, 2024
UtamaGaya HidupSuami isteri ubah suai rumah papan dengan rekaan moden yang sungguh mengagumkan

Suami isteri ubah suai rumah papan dengan rekaan moden yang sungguh mengagumkan

Setiap orang mengimpikan untuk memiliki rumah kediaman persis syurga. Ruang dapur yang luas dan dilengkapi dengan pelbagai alat perkakas dapur pastinya akan memberikan keselesaan bukan sahaja untuk memasak tetapi juga untuk menikmati hidangan.

Memandangkan ruang dapur adalah penting dan dianggap sebagai jantung kepada sesebuah rumah, setiap individu pasti sanggup menghabiskan wang ringgit demi mencantikkan bahagian dapur. Misalnya pasangan suami isteri ini yang menjadi bualan hangat selepas berkongsi proses menaiktaraf dapur rumah mereka.

Menerusi perkongsian Facebook oleh Azizi Anuar, dia dan isterinya sama-sama mengerah tenaga dalam melakukan pengubahsuaian dapur rumah mereka. Meskipun tinggal di rumah papan, namun hasil air tangan mereka membuatkan ramai warganet kagum dan terkesima melihat kekemasan serta unsur moden yang diterapkan.

Segala kerja-kerja pertukangan dilakukan secara bersama-sama. Ternyata suami isteri ini sememangnya mahir dalam menggunakan alat pertukangan sekali gus memudahkan lagi urusan dalam mencantikkan lagi dapur mereka.

Selain sudut dapur, pasangan ini turut melakukan transformasi pada bahagian ruang tamu serta bilik tidur anak mereka. Projek dekorasi bilik anak lelaki ini kelihatan sangat menarik kerana ianya turut dilengkapi dengan papan gelongsor untuk anak-anak berseronok!

Malah, bilik tidur anak ini juga dihiasi dengan warna biru dan nama terpampang di dinding. Idea yang cukup menarik!

Tidak sia-sia bakat dan kemahiran yang dimiliki oleh suami isteri ini. Hasil air tangan mereka betul-betul menarik seperti dilakukan oleh golongan profesional! Siapa kata nak rumah papan tak boleh kelihatan cantik dan moden seperti ini?

MENINGGALKAN BALAS

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini

- Advertisment -

Pengasas Falun Gong: Mengapa Wujudnya Manusia

Falun Gong Founder Mr. Li Hongzhi Publishes ‘How Humankind Came To Be’ 法輪功創始人發表《為甚麼會有人類》 Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi...

Pengasas Falun Gong: Mengapa Pencipta Berusaha Menyelamatkan Segala Makhluk

Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi dan latihan lembut dengan falsafah moral yang berdasarkan prinsip Sejati, Baik,...
spot_img

TREN TERKINI