31.9 C
Kuala Lumpur
Sunday, May 19, 2024
UtamaGaya HidupKecomelan anak harimau putih yang berusia 33 hari buat ramai geram!

Kecomelan anak harimau putih yang berusia 33 hari buat ramai geram!

Pasti anda pernah menonton video memaparkan penampilan harimau putih yang cukup unik. Baru-baru ini di Facebook, telah tular sebuah video berdurasi 1 minit 48 saat memaparkan gelagat dan kecomelan anak harimau putih yang baru berusia 33 hari.

Rakaman berkenaan telah diambil di taman Izu Animal Kingdom yang terletak di Jepun di mana tempat anak harimau putih Bengal itu dilahirkan. Dalam video berkenaan, kelihatan anak harimau ini sedang bermain-main dengan ibunya dan mengeluarkan bunyi rengekan yang sangat comel!

Lihatlah bagaimana si comel ini cuba untuk bergurau senda dengan menggigit ibunya sambil mengeluarkan jeritan yang cukup halus sesuai dengan usianya yang masih muda.

Comel macam anak kucing! Mata biru menambahkan lagi kecomelan anak-anak harimau putih ini…

Dijangka anak-anak harimau putih ini boleh mencapai berat sehingga 136 kilogram dengan lebih dua meter panjang setelah meningkat dewasa kelak. Pada ketika itu, jeritan comel ini pasti akan bertukar menjadi bunyi mengaum yang cukup menggerunkan sesiapa sahaja yang mendengarnya.

MENINGGALKAN BALAS

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini

- Advertisment -

Pengasas Falun Gong: Mengapa Wujudnya Manusia

Falun Gong Founder Mr. Li Hongzhi Publishes ‘How Humankind Came To Be’ 法輪功創始人發表《為甚麼會有人類》 Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi...

Pengasas Falun Gong: Mengapa Pencipta Berusaha Menyelamatkan Segala Makhluk

Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi dan latihan lembut dengan falsafah moral yang berdasarkan prinsip Sejati, Baik,...
spot_img

TREN TERKINI