30.5 C
Kuala Lumpur
Sunday, July 14, 2024
UtamaGaya HidupPengantin perempuan bersaiz kecil molek, ramai tak sangka umur sebenarnya mencecah 27...

Pengantin perempuan bersaiz kecil molek, ramai tak sangka umur sebenarnya mencecah 27 tahun

Jodoh pertemuan itu terletak di tangan Allah yang maha Esa. Kalau dia jodoh yang telah dijanjikan, kita tetap akan bersamanya juga. Bagi yang belum bertemu jodoh, percayalah Allah maha tahu saat yang tepat untuk membahagiakan anda.

Bila berbicara soal jodoh, ramai yang telah menetapkan ciri-ciri pasangan idaman. Ada yang mencari seseorang yang manis dipandang, berbudi pekerti, berharta, mempunyai ilmu agama dan lain-lain lagi. Tapi sedarkah anda, cinta memerlukan keikhlasan dan sanggup menerima segala kekurangan diri masing-masing.

Baru-baru ini, telah tular di laman TikTok memaparkan pengantin perempuan memiliki fizikal tubuh kecil molek seperti kanak-kanak perempuan yang comel. Jika berdiri bersebelahan dengan pengantin lelaki, ketara sungguh perbezaan dari ketinggian.

Oleh kerana bentuk fizikal yang kecil itu, ramai yang menyangka usia pengantin perempuan masih muda. Rupa-rupanya usianya telah pun mencecah 27 tahun. Menerusi video tersebut juga, salah seorang rakan pengantin perempuan telah memuat naik beberapa gambar sekitar majlis perkahwinan dan majoriti warganet memuji penampilan pengantin perempuan yang comel.

Sehingga artikel ini ditulis, video tersebut telah meraih sehingga 25K tanda suka dan ribuan komen. Antaranya :

“Comelnya. Semoga bahagia kekal ke jannah”.

“Kalau jalan dengan isteri mesti orang tanya adik ke?”.

“Bertuah dia dapat lelaki yang tak memilih rupa. Selamat pengantin baru. Siapa kita nak pertikai jodoh dari Allah kan”.

MENINGGALKAN BALAS

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini

- Advertisment -

Pengasas Falun Gong: Mengapa Wujudnya Manusia

Falun Gong Founder Mr. Li Hongzhi Publishes ‘How Humankind Came To Be’ 法輪功創始人發表《為甚麼會有人類》 Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi...

Pengasas Falun Gong: Mengapa Pencipta Berusaha Menyelamatkan Segala Makhluk

Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi dan latihan lembut dengan falsafah moral yang berdasarkan prinsip Sejati, Baik,...
spot_img

TREN TERKINI