31.3 C
Kuala Lumpur
Thursday, July 18, 2024
UtamaGaya HidupKucing hiburkan diri sendiri main turun naik gelongsor berkali-kali buat ramai tersenyum

Kucing hiburkan diri sendiri main turun naik gelongsor berkali-kali buat ramai tersenyum

Seperti juga manusia, kadangkala kucing juga tahu menghiburkan diri sendiri jika kebosanan dan bijak menggunakan sumber yang berada di persekitarannya.

Seperti kucing ini yang melihat bermain gelongsor itu sebagai satu hiburan untuk memulihkan kesunyian, maka mungkin menjadi satu perkara menarik.

Facebook

Video comel ini menjadi tular apabila memaparkan seekor kucing sedang menikmati harinya dengan gembira walaupun bersendirian, sekali gus menukar mood anda menjadi lebih ceria.

Rakaman video itu menunjukkan seekor kucing bermain gelongsor yang berada taman perumahan. 

Facebook

Ada kemungkinan gelagatnya yang bersahaja dan bijak menggunakan sumber kegembiraan yang ada akan meninggalkan anda dengan senyuman atau tidak perasan ketawa.

Facebook

“Bila tiada sesiapa di sekeliling, kucing di kediaman ini juga teringin mencuba untuk bermain gelongsor,” kapsyen video itu yang dikongsikan di Facebook.

Facebook

Video itu menunjukkan seekor kucing berdiri di hadapan gelongsor dan tidak lama kemudian dia memanjat ke atasnya lalu meluncur ke bawah. 

Facebook

Sebaik sahaja menyentuh ke tanah, kucing ini bangkit dan sekali lagi berlari ke pusingan kedua di atas gelongsor itu lalu menggelongsor lagi.

Facebook

Si comel melakukannya berkali-kali ketika tiada manusia yang memandang, yang tidak sedar diri si bulus sedang diperhatikan dan dirakam.

Tonton video di sini.

MENINGGALKAN BALAS

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini

- Advertisment -

Pengasas Falun Gong: Mengapa Wujudnya Manusia

Falun Gong Founder Mr. Li Hongzhi Publishes ‘How Humankind Came To Be’ 法輪功創始人發表《為甚麼會有人類》 Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi...

Pengasas Falun Gong: Mengapa Pencipta Berusaha Menyelamatkan Segala Makhluk

Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi dan latihan lembut dengan falsafah moral yang berdasarkan prinsip Sejati, Baik,...
spot_img

TREN TERKINI