24.7 C
Kuala Lumpur
Saturday, June 22, 2024
UtamaGaya HidupFarid Kamil umum bakal rujuk semula Diana Danielle secepat mungkin

Farid Kamil umum bakal rujuk semula Diana Danielle secepat mungkin

Semua mengetahui mereka sudah sah bercerai talak satu pada 10 Ogos yang lalu, namun kelibat mesra Diana Daniella dan Farid Kamil sejak beberapa hari lalu telah mencetuskan tanda tanya. 

Pasangan itu menerusi laporan media mengumumkan bakal rujuk semula dan akan kembali bersama sebagai suami isteri.

Dalam acara hiburan Karnival Mega Suria yang bertempat di Petaling Jaya, Farid dan Diana menjadi topik perbualan hangat warganet selepas tampil bersama menghadiri acara itu.

Instagram

Diana menegaskan kepada Astro Gempak, semua perkara perlu mengikut proses yang ditetapkan dan dia tidak berada dalam fasa tergesa-gesa.

Tambah Diana, mereka tidak pernah berhenti berdoa begitu juga anak-anak yang mahukan mereka bersatu kembali, selain tidak mengetahui yang ini merupakan pengakhirannya kerana setiap hal telah ditentukan oleh Allah SWT.

Terdahulu, Farid dan Diana sah bercerai talak satu di Mahkamah Rendah Syariah Petaling, Subang Bestari, Selangor selepas 11 tahun usia perkahwinan.

Instagram

Sebelum itu, Diana telah memfailkan tuntutan cerai di mahkamah dengan Diana seakan nekad untuk bercerai seolah-olah sudah tawar hati.

Meskipun beberapa tawaran perdamaian telah diberikan oleh Farid Kamil, semuanya telah menemui kegagalan selepas Diana menolaknya.

Pengumuman rujuk semula tersebut disambut penuh syukur oleh para peminat dengan mendoakan agar jodoh pasangan selebriti itu berpanjangan dan semakin kuat demi anak-anak mereka, Muhammad dan Nur Aurora.

MENINGGALKAN BALAS

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini

- Advertisment -

Pengasas Falun Gong: Mengapa Wujudnya Manusia

Falun Gong Founder Mr. Li Hongzhi Publishes ‘How Humankind Came To Be’ 法輪功創始人發表《為甚麼會有人類》 Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi...

Pengasas Falun Gong: Mengapa Pencipta Berusaha Menyelamatkan Segala Makhluk

Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi dan latihan lembut dengan falsafah moral yang berdasarkan prinsip Sejati, Baik,...
spot_img

TREN TERKINI