28.6 C
Kuala Lumpur
Tuesday, June 18, 2024
UtamaBerita UtamaTidak berkelip mata menyaksikan nyanyian Anuar Zain, gelagat budak lelaki ini mencuit...

Tidak berkelip mata menyaksikan nyanyian Anuar Zain, gelagat budak lelaki ini mencuit hati sesiapa sahaja yang melihatnya!

Nama Anuar Zain bukanlah satu nama yang asing lagi dalam industri seni di tanah air kita. Sejak mula berkecimpung dalam bidang nyanyian pada tahun 1985, Anuar Zain kini sudah berjaya menawan hati jutaan peminatnya tidak kira dalam negara mahupun luar negara.

Namun nampaknya, baru-baru ini kita dapat saksikan bahawa sebenarnya bukan sahaja orang dewasa yang begitu mengagumi suara emas penyanyi tersohor ini. Terbukti, budak yang masih bayi pun rupa-rupanya boleh terpesona dengan kemerduan suara Anuar Zain!

@rizalhakimm1

Menerusi sebuah video pendek berdurasi 38 saat yang dimuatnaik di media sosial, dapat dilihat bagaimana seorang budak lelaki bernama Efraim yang terkesima sebaik sahaja mendengar nyanyian yang dilontarkan oleh Anuar Zain.

Bukan itu sahaja, mata Efraim juga tidak berkelip-kelip melihat kehebatan penyanyi itu yang menyampaikan lagu bertajuk Lelaki Ini. 

@rizalhakimm1

Mungkin dalam fikiran Efraim tertanya-tanya tentang siapakah gerangan lelaki yang mempunyai wajah yang tampan dan suara yang begitu merdu ini.

Comel betul!

Kerana tidak jemu menjadi peminat kecil yang tidak putus-putus memberi sepenuh perhatian kepada Anuar Zain sepanjang ‘persembahan’, di akhir video dapat dilihat penyanyi itu mula menoleh ke arah Efraim dan memberi ciuman tanda kasih kepada budak lelaki itu. 

@rizalhakimm1

Dengan bakat yang begitu mengagumkan ini, tidak hairanlah bagaimana Anuar Zain boleh menjadi seorang selebriti yang sangat berjaya di Malaysia dan mempunyai begitu ramai peminat. Mana tidaknya, suara Anuar Zain diakui tidak lapuk ditelan zaman. Anuar Zain dengan mudahnya boleh membuat sesiapa sahaja yang menyaksikan persembahannya untuk terpesona, malah terkesima, sama seperti apa yang terjadi kepada adik Efraim ini!

Pilihan Editor:

MENINGGALKAN BALAS

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini

- Advertisment -

Pengasas Falun Gong: Mengapa Wujudnya Manusia

Falun Gong Founder Mr. Li Hongzhi Publishes ‘How Humankind Came To Be’ 法輪功創始人發表《為甚麼會有人類》 Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi...

Pengasas Falun Gong: Mengapa Pencipta Berusaha Menyelamatkan Segala Makhluk

Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi dan latihan lembut dengan falsafah moral yang berdasarkan prinsip Sejati, Baik,...
spot_img

TREN TERKINI