26.4 C
Kuala Lumpur
Thursday, July 18, 2024
UtamaGaya HidupUntung abang lori, isteri datang hantar makanan pada waktu rehat

Untung abang lori, isteri datang hantar makanan pada waktu rehat

Antara rahsia keharmonian rumah tangga ialah suami isteri makan bersama. Realitinya tidak semua pasangan berpeluang untuk makan bersama setiap kali waktu makan. Namun itu tidak menjadi penghalang buat pasangan ini kerana mereka mencari jalan untuk makan bersama.

Menerusi satu video yang dikongsikan oleh @fatihamazlan1997 di TikTok, kelihatan dia menghantar makanan buat suaminya pada waktu rehat.

TikTok

@fatihamazlan1997 dilihat membawa beberapa jenis lauk termasuklah makanan kegemaran suaminya.

TikTok

Menggunakan masa yang ada, @fatihamazlan1997 bukan sahaja menghantar makanan malah turut menemani suaminya itu makan tengah hari.

TikTok

Suaminya dilihat begitu berselera menikmati lauk-pauk yang dimasak dan dihidangkan oleh isterinya itu. Berkali-kali dia memuji keenakan air tangan isterinya itu.

Warga siber yang menonton perkongsian video berkenaan turut berasa gembira melihat pasangan suami isteri itu. Mereka turut mendoakan @fatihamazlan1997 sekeluarga agar diberikan kebahagiaan hidup.

Memang beruntung benar abang lori ini. Sudahlah isterinya cantik, pandai memasak siap datang hantar makanan pada waktu rehat lagi.

Semoga pasangan suami isteri ini bahagia hingga akhir hayat.

Pilihan Editor:

MENINGGALKAN BALAS

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini

- Advertisment -

Pengasas Falun Gong: Mengapa Wujudnya Manusia

Falun Gong Founder Mr. Li Hongzhi Publishes ‘How Humankind Came To Be’ 法輪功創始人發表《為甚麼會有人類》 Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi...

Pengasas Falun Gong: Mengapa Pencipta Berusaha Menyelamatkan Segala Makhluk

Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi dan latihan lembut dengan falsafah moral yang berdasarkan prinsip Sejati, Baik,...
spot_img

TREN TERKINI