25.1 C
Kuala Lumpur
Friday, September 22, 2023
UtamaGaya HidupAbang basikal sporting senyum lebar layankan pelancong dari India minta tolong rakam...

Abang basikal sporting senyum lebar layankan pelancong dari India minta tolong rakam video rancak menari depan Dataran Lang

Ketika banyak negara selama beberapa bulan ini telah membuka semula sempadan untuk pelancong luar, maka ramailah pelancong dari pelbagai negara yang telah datang.

Tidak terkecuali di Malaysia, banyak destinasi pelancongan utama berjaya menarik ramai pelancong dari luar negara datang semula ke negara ini.

TikTok

Antara yang menjadi destinasi terkenal para pelancong ketika berada di Malaysia ialah ke Langkawi di Kedah.

Tular di TikTok baru-baru ini apabila sekumpulan pelancong dari India yang bertandang ke Langkawi, sedang berada di Dataran Lang yang ikonik telah meminta tolong seorang lelaki untuk merakam gambar mereka.

TikTok

Ingatkan mereka meminta merakam gambar yang biasa-biasa, posing serba sedikit gitu-gitu, rupa-rupanya minta tolong abang ni rakam video tarian, tarian rancak macam filem Hindustan dan Tamil tu..

Pengguna TikTok dikenali Nels@__na9403 telah berjaya merakam dan berkongsi gelagat sekumpulan pelancong dari India itu yang seronok sungguh bercuti di Langkawi.

TikTok

Mereka kemudian meminta tolong untuk merakam video. 

Tetapi apa yang menarik perhatian ramai termasuk sekumpulan abang basikal yang turut merakam video ialah mereka tiba-tiba menari cerita Hindustan membuatkan semua orang yang berada di lokasi itu tersenyum lebar dan ketawa.

TikTok

Apa yang lebih menghiburkan sampai buat netizen geli hati ialah lagu latar dalam video TikTok pun macam kena dan seirama je dengan tarian para pelancong dari India itu.

TikTok

Sambil ramai yang memberi reaksi dan komen yang melucukan.

TikTok
TikTok

Video pelancong India menari depan helang berkenaan telah meraih hampir 286,000 tontonan di TikTok.

MENINGGALKAN BALAS

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini

- Advertisment -

Pengasas Falun Gong: Mengapa Wujudnya Manusia

Falun Gong Founder Mr. Li Hongzhi Publishes ‘How Humankind Came To Be’ 法輪功創始人發表《為甚麼會有人類》 Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi...

Pengasas Falun Gong: Mengapa Pencipta Berusaha Menyelamatkan Segala Makhluk

Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi dan latihan lembut dengan falsafah moral yang berdasarkan prinsip Sejati, Baik,...

TREN TERKINI