24.1 C
Kuala Lumpur
Friday, December 9, 2022

INSPIRASI ANDA SETIAP HARI

UtamaInspirasi"Jangan ambil nuget saya," walaupun dipaksa tuannya kucing ini tetap tidak mahu...

“Jangan ambil nuget saya,” walaupun dipaksa tuannya kucing ini tetap tidak mahu lepaskan nuget ayam yang dicuri

Haiwan peliharaan kadangkala memang nakal. Ada yang suka mencakar sofa, ada yang suka menjatuhkan pekakas rumah sehigga pecah dan tidak kurang juga yang suka mencuri makanan tuan mereka senyap-senyap. Walaupun mereka sudah diberi makanan mereka, tetapi ada yang tetap mahu makan makanan tuan mereka.

Contohnya seperti comel ini yang ‘kantoi’ kerana telah mencuri makanan tuannya. Tidak hanya itu dia bahkan tidak mahu memulangkan semula makanan yang dicuri itu.

Apa yang berlaku ialah seekor kucing hitam telah mencuri nuget ayam milik tuannya. Mungkin kerana baunya yang sedap kucing ini akhirnya untuk mencuri satu nuget untuk dinikmatinya.

Mengetahui akan hal itu tuannya cuba untuk mengambilnya semula tetapi si comel ini tidak mahu mengalah. Dia dengan sedaya upaya ‘mempertahankan’ makanan di dalam mulutnya.

Nampaknya dia tidak peduli dengan arahan tuannya. Apa yang dia mahukan ialah nuget ayam dan tiada siapa yang boleh menghalangnya daripada menikmatinya!

Video lucu tersebut telah dimuat naik oleh seorang netizen di Twitter miliknya dan telah ditonton hampir sejuta kali. Telatah lucu kucing ini juga telah menerima pelbagai reaksi daripada orang ramai yang menonton video tersebut.

Nampak sahaja comel tetapi apabila tiba bab makan memang dia tidak mahu mengalah!

Mungkin ramai yang salah faham kerana melihat tuannya yang agak ganas tetapi sebenarnya nuget ayam tidak sesuai untuk dimakan oleh makhluk berbulu seperti kucing ini. Jadi, netizen ini mahu mengelakkan kucingnya daripada makan makanan yang tidak elok untuknya.

Please Subscribe to Truth News : English Epoch Times

MENINGGALKAN BALAS

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini

- Advertisment -

TREN TERKINI