26.4 C
Kuala Lumpur
Monday, October 25, 2021
Utama Gaya Hidup Lihat tuannya makan maggi dia pun mahu juga, mana tidaknya maggi adalah...

Lihat tuannya makan maggi dia pun mahu juga, mana tidaknya maggi adalah makanan kegemaran kucing ini

Setiap haiwan peliharaan pasti ada tabiat pelik mereka yang tersendiri. Terkadang kita tidak habis berfikir mengapa mereka melakukan semua itu tetapi itu lah mereka.

Kucing bernama Shakira ini juga ada tabiat anehnya yang tersendiri iaitu suka makan maggi. Ya, kucing pun suka makan maggi sebenarnya!

Gelagat lucu Shakira dirakam oleh tuannya sebelum dimuat naik ke internet. Video dimulakan apabila pemuda tersebut mula memasak maggi. Dia kemudian meletakkan mangkuk berisi maggi di atas meja di mana Shakira duduk sebelum membuka lampu. Ketika itu kucing comel itu sudah mula mengambil bau makanan kesukannya.

Melihat tuannya mula makan dengan berselera Shakira mula mahu mencuit makanan tersebut namun dihalang tuannya. Dia kemudian mencuit tangan tuannya untuk memberitahu bahawa dia mahukan maggi tersebut.

Tahu yang kucingnya mahu makan magginya, pemuda ini terus memberikan maggi kepada Shakira. Shakira makan dengan berselera sekali dan sekejap sahaja maggi tersebut habis dimakan. Apa yang lebih hairan, dia boleh makan dengan pantas walaupun maggi tersebut masih panas.

Selepas bahagian makanannya habis Shakira mula melihat-lihat makanan tuannya. Tuannya siap memberitahu jika dia mahukan maggi lagi, dia perlu mencuit tangannya dan sekali lagi Shakira mencuit tangan tuannya untuk memberitahu bahawa dia mahukan maggi lagi!

Tonton video di sini.

MENINGGALKAN BALAS

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini

TREN TERKINI