30.3 C
Kuala Lumpur
Monday, October 2, 2023
UtamaGaya HidupTidur pun mahu mahu bawa anak kucing kesayangan, telatah comel kanak-kanak dan...

Tidur pun mahu mahu bawa anak kucing kesayangan, telatah comel kanak-kanak dan kucingnya buat ramai tersenyum

Kanak-kanak dan barang permainan memang tidak boleh dipisahkan. Kadangkala bangun sahaja dari tidur mereka akan terus mencari barang mainan mereka. Tidak hanya itu, jika mereka memiliki haiwan kesayangan mereka juga tidak mahu berpisah dengan haiwan kesayangan mereka. Ada pula yang tidur dengan haiwan mereka di atas katil.

Sama lah gelagatnya seperti kanak-kanak ini yang sepertinya tidak mahu langsung berenggang dengan anak kucing kesayangannya.

Bayangkan, ketika ke luar rumah pun dia tidak mahu meninggalkan si comel itu. Anak kucing itu juga sepertinya mahu terus berada dekat dengan tuan kecilnya dan menemaninya ketika tertidur.

Apa yang paling comel ialah cara mereka memandang antara satu sama lain. Mereka kelihatan sangat saling menyayangi dan mahu terus bersama-sama di sisi masing-masing.

MENINGGALKAN BALAS

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini

- Advertisment -

Pengasas Falun Gong: Mengapa Wujudnya Manusia

Falun Gong Founder Mr. Li Hongzhi Publishes ‘How Humankind Came To Be’ 法輪功創始人發表《為甚麼會有人類》 Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi...

Pengasas Falun Gong: Mengapa Pencipta Berusaha Menyelamatkan Segala Makhluk

Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi dan latihan lembut dengan falsafah moral yang berdasarkan prinsip Sejati, Baik,...

TREN TERKINI