31.3 C
Kuala Lumpur
Thursday, July 18, 2024
UtamaGaya HidupBerselara nikmati makanan hingga jilat pinggan, gelagat comel kanak-kanak ini pasti akan...

Berselara nikmati makanan hingga jilat pinggan, gelagat comel kanak-kanak ini pasti akan buat anda pula yang lapar

Kata orang kanak-kanak memang jujur. Jika mereka menyukai sesuatu mereka akan mengatakannya tetapi jika sebaliknya, mereka akan menunjukkan reaksi tidak suka. Mereka juga biasanya tidak pandai menipu atau menyembunyikan perasaan mereka.

Kanak-kanak lelaki dalam video ini adalah contoh terbaik. Apa yang dilakukan jelas sekali menunjukkan dia sangat suka dengan makanannya.

Apa yang berlaku ialah dia telah makan makanannya dengan begitu berselera lagi dan langsung tidak mempedulikan perkara lain di sekitarnya. Mungkin dia terlalu lapar dan mungkin juga makanannya begitu sedap sehingga dia makan dengan begitu berselera sekali.

Fokusnya dengan makanan seolah-olah tiada gangguan. Misinya cuma satu, menikmati makanan itu sebaik mungkin. Lihatlah, sampai licin pinggannya dijilat, memang berselera habis!

Buat kita yang melihat betapa berseleranya dia makan pasti boleh membuatkan perut mula berbunyi kerana lapar!

Tonton video sini.

MENINGGALKAN BALAS

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini

- Advertisment -

Pengasas Falun Gong: Mengapa Wujudnya Manusia

Falun Gong Founder Mr. Li Hongzhi Publishes ‘How Humankind Came To Be’ 法輪功創始人發表《為甚麼會有人類》 Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi...

Pengasas Falun Gong: Mengapa Pencipta Berusaha Menyelamatkan Segala Makhluk

Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi dan latihan lembut dengan falsafah moral yang berdasarkan prinsip Sejati, Baik,...
spot_img

TREN TERKINI