31.3 C
Kuala Lumpur
Thursday, July 18, 2024
UtamaGaya HidupAkibat sering kacau kucing betina jiran sebelah, kucing ini 'dihukum' gantung di...

Akibat sering kacau kucing betina jiran sebelah, kucing ini ‘dihukum’ gantung di dalam plastik depan rumah

Haiwan peliharaan memang banyak ragamnya. Ada sahaja yang mereka mahu lakukan setiap saat. Kadangkala kelakukan mereka memang tidak terjangkau dek akal tetapi seringkali melucukan.

Kali ini seekor kucing terpaksa ‘dihukum’ atas kesalahan yang dilakukannya. Kisah lucu ini diceritakan oleh seorang netizen di Zhejiang, China, yang dikatakan baru pulang kerja pada suatu hari. Apabila sampai di hadapan pintu rumahnya dia ternampak kucingnya berada di dalam plastik yang tergantung di pintu.

Dia mula tertanya-tanya apa yang berlaku kepada kucingnya dan di situ terdapat sebuah nota yang menceritakan apa yang telah berlaku. Rupa-rupanya nota tersebut daripada jirannya yang memintanya untuk menjaga kucingnya supaya dia tidak ke rumahnya untuk mencari kucingnya betina di situ.

Jirannya juga turut menasihatkannya supaya dia menjaga kucingnya dengan baik.

Pilihan Editor:

MENINGGALKAN BALAS

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini

- Advertisment -

Pengasas Falun Gong: Mengapa Wujudnya Manusia

Falun Gong Founder Mr. Li Hongzhi Publishes ‘How Humankind Came To Be’ 法輪功創始人發表《為甚麼會有人類》 Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi...

Pengasas Falun Gong: Mengapa Pencipta Berusaha Menyelamatkan Segala Makhluk

Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi dan latihan lembut dengan falsafah moral yang berdasarkan prinsip Sejati, Baik,...
spot_img

TREN TERKINI