25.5 C
Kuala Lumpur
Tuesday, November 29, 2022

INSPIRASI ANDA SETIAP HARI

UtamaGaya HidupDiambil dan dijaga oleh seorang gadis, setiap hari anjing ini berikan hadiah...

Diambil dan dijaga oleh seorang gadis, setiap hari anjing ini berikan hadiah dan kejutan buat tuannya

Sebenarnya banyak haiwn yang tahu berterima kasih dan menghargai tuan mereka atau siapa sahaja yang berbuat baik kepada mereka. Mereka mungkin tidak boleh mengatakannya secara lisan tetapi mereka boleh melakukan sesuatu sebagai ucapan terima kasih.

Itulah yang dilakukan oleh seekor anjing bernama Levi yang dahulunya adalah seekor anjing liar tetapi ini telah diadopsi oleh seorang gadis. Jadi, untuk mengungkapkan rasa terima kasihnya kepada tuan barunya, Levi akan menyambut kepulangan tuannya setiap hari di muka pintu. Tidak hanya itu, dia juga sering memberikan kejutan kepada tuannya.

Menurut gadis tersebut dia sering mendapatkan kejutan daripada anjingnya. Apabila pulang ke rumah dia sering mendapatkan hadiah daripada Levi. Ada sahaja barangan yang dibawa oleh Levi dengan menggunakan mulutnya dan diberikan kepada tuannya.

Kadang-kadang itu adalah mangkuk nasi, kadang-kadang lalang di halaman belakang, kadang-kadang mainan sendiri, selimut atau apa sahaja yang ditemuinya. Bahkan ada sebatang kayu besar yang dia tidak tahu dari mana asalnya telah dibawa pulang oleh anjing kesayangannya.

Apa yang lebih comel, terkadang Levi sekali-sekala mengambil bunga dan memberikannya kepada tuannya. Namun, kadangkala Levi mengambil baja yang diletakkan di halaman rumah untuk diberikan kepada tuannya. Levi mungkin tidak tahu apa yang dilakukan tetapi dia tidak sabar untuk dipuji oleh tuannya.

MENINGGALKAN BALAS

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini

- Advertisment -

TREN TERKINI