26.8 C
Kuala Lumpur
Friday, February 23, 2024
UtamaGaya HidupRamai yang boleh memandu tetapi tidak ramai yang miliki kemahiran untuk melakukan...

Ramai yang boleh memandu tetapi tidak ramai yang miliki kemahiran untuk melakukan apa yang dilakukan mereka ini

Setiap orang mempunyai kelebihan yang tersendiri dan dapat memandu dengan baik juga adalah sebuah kemahiran. Ramai orang boleh memandu namun tidak ramai yang mempunyai kemahiran memandu yang mengagumkan.

Antara mereka yang yang sangat mahir memandu adalah dua orang pemuda yang ada di dalam video ini. Perhatikan pada sebuah treler yang sedang bergerak secara mengundur dan terdapat sebuah cawan yang berisi air yang sangat rapat dengannya.

Apa yang menariknya ketika treler tersebut berundur tidak sedikit pun terkena pada cawan itu. Treler itu bahkan berhenti betul-betul ketika uncang teh yang tergantung padanya masuk ke dalam cawan tersebut. Pemandu treler kemudian melakukan sesuatu yang melucukan iaitu dengan menambah susu ke dalam cawan sebelum menikmati teh tersebut.

Seterusnya ialah apabila seorang lelaki membawa naik bajaknya ke atas sebuah trak tanpa menggunakan alat bantuan lain. Biasanya orang akan menggunakan tanjakan (ramp) untuk menaikkan bajak ke atas trak tetapi kali ini semua kerja-kerja memindahkan bajak nampaknya berjaya dilakukan hanya dengan menggunakan kemahiran memandu dan mengawal kenderaan yang sangat tinggi.

Selepas melihat video ini pasti ramai yang akan bersetuju jika dikatakan bahawa mereka mempunyai kemahiran memandu yang cukup luar biasa!

Tonton video di sini.

MENINGGALKAN BALAS

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini

- Advertisment -

Pengasas Falun Gong: Mengapa Wujudnya Manusia

Falun Gong Founder Mr. Li Hongzhi Publishes ‘How Humankind Came To Be’ 法輪功創始人發表《為甚麼會有人類》 Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi...

Pengasas Falun Gong: Mengapa Pencipta Berusaha Menyelamatkan Segala Makhluk

Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi dan latihan lembut dengan falsafah moral yang berdasarkan prinsip Sejati, Baik,...
spot_img

TREN TERKINI