26.6 C
Kuala Lumpur
Sunday, September 24, 2023
UtamaGaya HidupNaik ke atas pentas ketika pertunjukan fesyen, kehadiran kucing ini curi perhatian...

Naik ke atas pentas ketika pertunjukan fesyen, kehadiran kucing ini curi perhatian ramai dengan gaya ‘catwalk’ nya

Antara perkara paling penting yang perlu dilakukan oleh model ialah cara berjalan yang betul dan penuh gaya. Dengan menggayakan busana dan fesyen tertentu, mereka perlu berjalan di atas pentas dan disaksikan oleh penonton. Jadi, cara berjalan dengan betul adalah penting supaya apa sahaja fesyen yang digayakan akan terserlah di hadapan orang ramai.

‘Catwalk’ adalah cara biasa dalam penggayaan fesyen di atas pentas oleh para model, tetapi pernahkan anda melihat kucing sendiri yang melakukan ‘catwalk’ di atas pentas?

Sebuah pertunjukkan fesyen di Istanbul, Turki ini walau bagaimanapun telah ‘dihadiri’ oleh seekor kucing yang turut sama berjalan di atas pentas.

Kucing yang datang secara tiba-tiba di pertunjukan fesyen tersebut bukan hanya datang untuk menjadi tetamu yang tidak diundang, namun dengan selamba turut berjalan di atas pentas bersama model-model lain.

Kehadiran si comel tersebut terus menarik perhatian penonton yang terhibur dengan gelagat selambanya. Ramai yang mengambil gambar dan video untuk merakam momen-momen tersebut.

Walaupun kehadirannya agak mengejutkan ramai terutamanya barisan model, mereka tetap terus berjalan menggayakan fesyen masing-masing. Apa pun yang berlaku pertunjukkan tetap diteruskan dengan jayanya!

MENINGGALKAN BALAS

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini

- Advertisment -

Pengasas Falun Gong: Mengapa Wujudnya Manusia

Falun Gong Founder Mr. Li Hongzhi Publishes ‘How Humankind Came To Be’ 法輪功創始人發表《為甚麼會有人類》 Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi...

Pengasas Falun Gong: Mengapa Pencipta Berusaha Menyelamatkan Segala Makhluk

Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi dan latihan lembut dengan falsafah moral yang berdasarkan prinsip Sejati, Baik,...

TREN TERKINI