25.9 C
Kuala Lumpur
Monday, July 15, 2024
UtamaGaya HidupCuba buka pintu kereta tetapi tidak berjaya, beruang ini cuba buka pintu...

Cuba buka pintu kereta tetapi tidak berjaya, beruang ini cuba buka pintu kereta lain dan kali ini usahanya berhasil

Siapa kata haiwan hanya mahluk yang tidak tahu melakukan apa-apa selain makan dan minum atau tidur? Mereka sebenarnya terkadang lebih bijak dan licik. Kadangkala apa yang mereka lakukan adalah sesuatu yang sukar dipercayai.

Tidak percaya? Beruang di dalam video ini akan membuktikannya!

Apa yang berlaku ialah beruang bijak tersebut cuba masuk ke dalam sebuah kereta yang bertutup pintunya. Dia kemudian berdiri di sisi pintu dan mula cuba untuk membuka pintu kereta tersebut namun usahanya tidak berjaya kerana mungkin pintu tersebut berkunci.

Dia kemudian meninjau di tempat duduk belakang kereta, seolah-olah mahu melihat jika ada pintu yang tidak berkunci tetapi kesemuanya sudah dikunci oleh pemilik kereta.

Tidak mahu mengalah, beruang tersebut terus menuju ke sebuah lagi kereta yang ada di situ. Tanpa melengah dia terus membuka pintu kereta tersebut dan nasibnya baik kerana pintu kereta tidak berkunci.

Selepas dia berjaya membuka pintu kereta dia kemudian terus masuk ke dalam kereta berkenaan. Tidak tahu apa yang berlaku atau apa yang mahu dilakukannya, tetapi apa yang pasti beruang ini sangat bijak!

Tonton video di sini.

MENINGGALKAN BALAS

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini

- Advertisment -

Pengasas Falun Gong: Mengapa Wujudnya Manusia

Falun Gong Founder Mr. Li Hongzhi Publishes ‘How Humankind Came To Be’ 法輪功創始人發表《為甚麼會有人類》 Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi...

Pengasas Falun Gong: Mengapa Pencipta Berusaha Menyelamatkan Segala Makhluk

Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi dan latihan lembut dengan falsafah moral yang berdasarkan prinsip Sejati, Baik,...
spot_img

TREN TERKINI