28.8 C
Kuala Lumpur
Monday, May 27, 2024
UtamaInspirasiAnak perempuan The Rock jujur berpendapat Aquaman lebih hebat daripada bapanya sendiri

Anak perempuan The Rock jujur berpendapat Aquaman lebih hebat daripada bapanya sendiri

Ketika hero hebat itu sendiri, The Rock bertanya kepada anak perempuannya Tiana, “Siapa yang lebih hebat, ayah kamu atau Aquaman?” 

Spontan Tiana menjawab, “Aquaman!” menunjukkan betapa obses dan agak gemarnya dia dengan Jason “Aquaman” Momoa.

Facebook

Lalu Dwayne “The Rock” Johnson mengejutkan Tiana atau Tia dengan memberi kejutan hadiah hari jadinya yang ketiga tahun ketika menghubungi rakannya Jason Momoa atau Aquaman menerusi panggilan video untuk bersemuka bersama si kecil comel ini.

Semua rasanya sudah tahu yang Tia adalah peminat obses kepada adiwira akuatik itu sehingga dia jujur mengakui dan fikir Aquaman lebih hebat daripada bapanya sendiri.

Facebook

Tia bahkan bertanya sama ada Aquaman boleh menyertai mereka ketika sarapan pada pagi hari jadinya.

“Tuan punya hari jadi ini obses dengan Aquaman,” tulis Dwayne di laman Instagramnya.

Jason Momoa kemudian menyampaikan permintaan khas Dwayne untuk Tia itu secara serius!

Facebook

Bintang Jumanji ini memuat naik video di Instagram ketika ‘Aquaman’ menghantar mesej kepada Tia sempena hari jadinya yang ketiga, juga kepada kakaknya, Jasmine yang kini berusia 5 tahun.

“Minta maaf kerana saya tidak dapat berada di sana, tetapi saya sayang kamu. Beritahu papa kamu yang saya juga sayangkannya. Saya akan jumpa anda semua tidak lama lagi. Selamat ulang tahun ketiga. Tia! Dan Jazzy, sayang kamu,” kata Aquaman dalam video itu.

Facebook

Apa lagi, Tia pun berasa begitu teruja dan melompat kegembiraan apabila menerima hadiah dan mesej ucapan hari jadi daripada idola merangkap superhero terhebat itu sendiri, Aquaman.

Facebook

“Saya terpaksa membuat panggilan … Itulah yang biasa dilakukan oleh seorang ayah. Terima kasih kepada adik saya @prideofgypsies (Aquaman) kerana menjadikan hari jadi si comel 3 tahun ini yang terbaik dan paling seronok. Reaksinya tidak ternilai dan hanya itu sahaja yang terpenting,” tulis bapa penyayang The Rock di Instagram.

Facebook

Semua bapa akan melakukan perkara yang sama seperti mana The Rock demi anak-anak tersayang.

The Rock tetap wira hebat yang teristimewa di mata Tia, Jazzy dan Simone.

Tonton video di sini.

MENINGGALKAN BALAS

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini

- Advertisment -

Pengasas Falun Gong: Mengapa Wujudnya Manusia

Falun Gong Founder Mr. Li Hongzhi Publishes ‘How Humankind Came To Be’ 法輪功創始人發表《為甚麼會有人類》 Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi...

Pengasas Falun Gong: Mengapa Pencipta Berusaha Menyelamatkan Segala Makhluk

Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi dan latihan lembut dengan falsafah moral yang berdasarkan prinsip Sejati, Baik,...
spot_img

TREN TERKINI