33.3 C
Kuala Lumpur
Monday, May 27, 2024
UtamaBerita UtamaKhemah peniaga bazar Ramadan terbang ekoran ditiup angin kencang

Khemah peniaga bazar Ramadan terbang ekoran ditiup angin kencang

Semua sedia maklum bahawa negara kini mengalami musim cuaca yang sukar diramal. Ada tempat yang mengalami hujan berpanjangan, hampir setiap hari pasti akan hujan.

Dan ada pula yang mengalami panas terik dan ada tempat dikejutkan dengan angin kencang yang melanda. Semalam, tular sebuah video di media sosial, Facebook yang menunjukkan kejadian angin kencang yang berlaku di Meru, Klang.

Facebook

Ekoran kejadian itu, berlakunya insiden di salah sebuah bazar Ramadan di daerah itu yang mengakibatkan ada khemah peniaga bazar yang terbang ditiup angin.

Video yang dirakam oleh orang awam di situ jelas menunjukkan objek besar yang terbang dan ada yang mengatakan ia adalah khemah.

Facebook
Facebook

Rata-rata netizen di Facebook mendoakan agar semuanya selamat. Ada juga yang memberi pesanan supaya berhati-hati ketika berniaga terutama pada musim ini.

Antara perkara yang dipesan ialah untuk sentiasa bersedia dengan merendahkan khemah jika ribut melanda.

MENINGGALKAN BALAS

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini

- Advertisment -

Pengasas Falun Gong: Mengapa Wujudnya Manusia

Falun Gong Founder Mr. Li Hongzhi Publishes ‘How Humankind Came To Be’ 法輪功創始人發表《為甚麼會有人類》 Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi...

Pengasas Falun Gong: Mengapa Pencipta Berusaha Menyelamatkan Segala Makhluk

Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi dan latihan lembut dengan falsafah moral yang berdasarkan prinsip Sejati, Baik,...
spot_img

TREN TERKINI