27.5 C
Kuala Lumpur
Tuesday, March 28, 2023

INSPIRASI ANDA SETIAP HARI

UtamaGaya HidupTerbaring 'kaku' dan hanya membiarkan tuannya cuba memandikannya, gaya selamba kucing ini...

Terbaring ‘kaku’ dan hanya membiarkan tuannya cuba memandikannya, gaya selamba kucing ini buat ramai tidak percaya

Pasti ramai yang berhadapan dengan waktu sukar ketika hendak memandikan kucing kesayangan mereka. Bermacam ragam dan kerenah mereka terutama yang takutkan air.

Namun, lain pula yang berlaku kali ini apabila seekor kucing nampaknya sangat tenang ketika cuba dimandikan oleh tuannya. Walaupun ianya hanya sebuah cubaan tanpa menggunakan air, tetapi lihat gayanya seolah-olah ia sudah bersedia untuk dimandikan.

Apa yang paling melucukan apabila melihat gayanya yang hanya terbaring ‘kaku’ dan sepertinya langsung tidak bergerak. Si comel ini juga kelihatan seolah-olah tidak peduli apa yang dilakukan oleh tuannya bahkan dia hanya melihat perlakuan tuannya.

Walau apa pun yang dilakukan oleh tuannya dia masih tetap dalam keadaan begitu, masih terkaku dan tidak bergerak. Agak-agaknya, bagaimana agaknya dia boleh terus dalam keadaan begitu selama beberapa minit lamanya?

Tonton video di sini.

MENINGGALKAN BALAS

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini

- Advertisment -

Pengasas Falun Gong: Mengapa Wujudnya Manusia

Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi dan latihan lembut dengan falsafah moral yang berdasarkan prinsip Sejati, Baik,...

TREN TERKINI