29 C
Kuala Lumpur
Saturday, June 15, 2024
UtamaGaya HidupLeka memasak, wanita ini hingga tak perasan ada lipas merayap pada bajunya...

Leka memasak, wanita ini hingga tak perasan ada lipas merayap pada bajunya buat netizen terkedu

Ramai juga antara kita yang begitu fobia akan lipas, lebih-lebih lagi lipas yang tiba-tiba sahaja terbang dan ‘menggila’. Seram dibuatnya!

Seperti dalam satu video tular di Twitter baru-baru ini. Video tersebut menunjukkan seorang wanita sedang leka membuat rakaman video masakan.

Dia kemudian dilihat ada membuka kabinet untuk mengambil bahan masakan dan daripada situlah munculnya serangga yang tidak diundang tersebut.

Pada ketika dia membuka kabinet, dia sedar akan kehadiran seekor lipas yang tiba-tiba muncul dan sudah pun menghalaunya. Gelabah juga wanita itu.

Gelabah juga wanita itu menghalaunya. Namun dia langsung tidak menyedari bahawa lipas itu berada di bajunya.

Elok sahaja dia menyambung masakannya kembali sehinggalah ketika dia sedang memukul telur, dia perasan lipas itu dibajunya.

Sekali lagi dia tidak tentu arah dan dilihat menghalau lipas itu daripada bajunya. Gangster ya lipas tersebut?

Sudah dihalau pun masih lagi berada di bajunya. Malah sempat pula memanjat hingga ke bahu dan seakan menenung wanita itu dalam diam.

Namun demikian, keberanian wanita itu dalam menangani situasi tersebut sangatlah dikagumi. Kalau yang lain, sudah tentu lari tidak cukup tanah!

Lihatlah video penuhnya di bawah :

Kalau anda yang berada pada situasi itu bagaimana agaknya ya? Jangan lupa kongsikan.

MENINGGALKAN BALAS

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini

- Advertisment -

Pengasas Falun Gong: Mengapa Wujudnya Manusia

Falun Gong Founder Mr. Li Hongzhi Publishes ‘How Humankind Came To Be’ 法輪功創始人發表《為甚麼會有人類》 Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi...

Pengasas Falun Gong: Mengapa Pencipta Berusaha Menyelamatkan Segala Makhluk

Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi dan latihan lembut dengan falsafah moral yang berdasarkan prinsip Sejati, Baik,...
spot_img

TREN TERKINI