29.7 C
Kuala Lumpur
Friday, July 12, 2024
UtamaGaya HidupNetizen tertipu, wajah gadis cantik tunggang motosikal sebenarnya lelaki berusia 50 tahun

Netizen tertipu, wajah gadis cantik tunggang motosikal sebenarnya lelaki berusia 50 tahun

Wajah yang menawan sudah tentu banyak menarik tumpuan setiap mata yang memandang. Indahnya ciptaan Tuhan bukan?

Namun kita juga perlu hati-hati sebenarnya, risau ditipu pula seperti apa yang berlaku baru-baru ini Jepun.

Seorang penunggang motosikal wanita telah tular dan menjadi sensasi internet apabila dia sebenarnya seorang lelaki berusia 50 tahun.

Wajah lelaki yang berpangkat pak cik itu kelihatan seperti wanita cantik ekoran daripada kesan suntingan daripada aplikasi FaceApp.

Lelaki tersebut yang menggunakan nama akaun @azusagakuyuki di Twitter setakat ini telah pun menerima lebih 17,000 pengikut!

Dia kerap dilihat menunggang dan bergaya di hadapan pelbgagai jenis motosikal. Tembelang lelaki tersebut akhirnya pecah apabila netizen berjaya melihat pantulan imej sebenarnya di cermin.

Mengejutkan apabila dia sebenarnya tidak kelihatan seperti wanita cantik berusia 20-an langsung, sebaliknya kelihatan seperti pak cik-pak cik sahaja!

Oleh kerana ramai yang berasa ingin tahu, penerbit sebuah rancangan realiti di Jepun mengesan Azusa dan berjaya menemukannya secara peribadi.

Sebaik sahaja helmetnya dibuka, jelas kelihatan susuk tubuh seorang lelaki berusia 50-an! Apabila ditanya bagaimana fotonya kelihatan seperti gadis, jelas Azusa, FaceApp adalah jawapannya.

Dedahnya, dia berbuat demikian kerana mahu berkongsi minat terhadap motosikal namun dia sedar tiada siapa yang berminat untuk mengetahui kisah seorang lelaki berusia.

Jadi atas sebab itulah, dia memutuskan untuk mentransformasikan dirinya menjadi seorang gadis cantik menggunakan aplikasi agar dapat menarik minat netizen.

Macam-macamlah..

MENINGGALKAN BALAS

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini

- Advertisment -

Pengasas Falun Gong: Mengapa Wujudnya Manusia

Falun Gong Founder Mr. Li Hongzhi Publishes ‘How Humankind Came To Be’ 法輪功創始人發表《為甚麼會有人類》 Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi...

Pengasas Falun Gong: Mengapa Pencipta Berusaha Menyelamatkan Segala Makhluk

Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi dan latihan lembut dengan falsafah moral yang berdasarkan prinsip Sejati, Baik,...
spot_img

TREN TERKINI