28.6 C
Kuala Lumpur
Tuesday, June 18, 2024
UtamaGaya HidupBetenggek beramai-ramai di atas badan tuan, gelagat lucu anak-anak kucing ini buat...

Betenggek beramai-ramai di atas badan tuan, gelagat lucu anak-anak kucing ini buat ramai tergelak

Antara alasan mengapa orang ramai suka membela haiwan peliharaan adalah kerana gelagat dan kelucuan mereka. Saban hari ada sahaja yang mereka lakukan sehingga membuatkan kita boleh tersenyum sendiri.

Sama jugalah dengan anak-anak kucing ini apabila gelagat mereka boleh buatkan ramai yang tergelak. Apa yang dilakukan ialah mereka telah naik dan bertenggek di belakang badan tuan mereka ketika wanita itu sedang melakukan tugasannya.

Pada mulanya mereka hanya ‘melepak’ bersama tuannya, mungkin mahu menemani tuannya melakukan tugasan tetapi lain pula yang jadi selepas itu.

Apa yang lebih melucukan bukan hanya seekor dua malah keenam-enam ekor anak kucing itu nampaknya telah berpakat untuk bertenggek di situ beramai-ramai.

Wanita tersebut pula kelihatan seperti tidak kisah langsung dengan gelagat anak-anak kucingnya. Dia bahkan terus fokus melakukan kerja-kerjanya tanpa mengganggu mereka. Mungkin kerana kesemua mereka masih kecil, jadi mereka tidaklah seberat mana.

MENINGGALKAN BALAS

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini

- Advertisment -

Pengasas Falun Gong: Mengapa Wujudnya Manusia

Falun Gong Founder Mr. Li Hongzhi Publishes ‘How Humankind Came To Be’ 法輪功創始人發表《為甚麼會有人類》 Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi...

Pengasas Falun Gong: Mengapa Pencipta Berusaha Menyelamatkan Segala Makhluk

Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi dan latihan lembut dengan falsafah moral yang berdasarkan prinsip Sejati, Baik,...
spot_img

TREN TERKINI