26.5 C
Kuala Lumpur
Thursday, April 25, 2024
UtamaGaya HidupComel yang tidak terkata! Tonton video kanak-kanak perempuan ini menyanyi, kami pasti...

Comel yang tidak terkata! Tonton video kanak-kanak perempuan ini menyanyi, kami pasti anda tidak akan kecewa!

Kanak-kanak yang aktif dan ‘banyak mulut’ selalunya akan mendapat perhatian ramai kerana kebijaksanaan mereka. Tambahan lagi, kerana sifat mereka yang sebegitu, mereka cenderung untuk lebih menonjol dari yang lain.

U Beauty/Facebook

Bagaimanapun, satu video yang menunjukkan bagaimana seorang kanak-kanak perempuan yang sedang menyanyi di atas pentas sambil diiringi oleh alunan piano ini pastinya akan mencuit hati sesiapa sahaja yang menyaksikannya.

U Beauty/Facebook

Bukan sahaja kanak-kanak ini dengan tenang mempersembahkan nyanyiannya di atas pentas, malah kanak-kanak ini juga secara tidak langsung telah menghiburkan para penonton dengan gerak mukanya yang sangat comel itu.

Dari segi suaranya, tidak perlu dikatakan lagi, memang sangat comel!

U Beauty/Facebook

Walaupun video ini hanya sebentar sahaja, namun video pendek yang hanya berdurasi 1:42 ini tidak dapat disangkal lagi dapat menghiburkan sesiapa sahaja yang melihatnya.

Mana tidaknya, penonton pasti tidak akan sedar bahawa mereka telah habis menonton video ini kerana terpukau dek kecomelan kanak-kanak perempuan ini!

Tonton videonya di sini, anda tidak akan menyesal!

MENINGGALKAN BALAS

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini

- Advertisment -

Pengasas Falun Gong: Mengapa Wujudnya Manusia

Falun Gong Founder Mr. Li Hongzhi Publishes ‘How Humankind Came To Be’ 法輪功創始人發表《為甚麼會有人類》 Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi...

Pengasas Falun Gong: Mengapa Pencipta Berusaha Menyelamatkan Segala Makhluk

Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi dan latihan lembut dengan falsafah moral yang berdasarkan prinsip Sejati, Baik,...
spot_img

TREN TERKINI