33.4 C
Kuala Lumpur
Wednesday, March 29, 2023

INSPIRASI ANDA SETIAP HARI

UtamaGaya HidupComel yang tidak terkata! Tonton video kanak-kanak perempuan ini menyanyi, kami pasti...

Comel yang tidak terkata! Tonton video kanak-kanak perempuan ini menyanyi, kami pasti anda tidak akan kecewa!

Kanak-kanak yang aktif dan ‘banyak mulut’ selalunya akan mendapat perhatian ramai kerana kebijaksanaan mereka. Tambahan lagi, kerana sifat mereka yang sebegitu, mereka cenderung untuk lebih menonjol dari yang lain.

U Beauty/Facebook

Bagaimanapun, satu video yang menunjukkan bagaimana seorang kanak-kanak perempuan yang sedang menyanyi di atas pentas sambil diiringi oleh alunan piano ini pastinya akan mencuit hati sesiapa sahaja yang menyaksikannya.

U Beauty/Facebook

Bukan sahaja kanak-kanak ini dengan tenang mempersembahkan nyanyiannya di atas pentas, malah kanak-kanak ini juga secara tidak langsung telah menghiburkan para penonton dengan gerak mukanya yang sangat comel itu.

Dari segi suaranya, tidak perlu dikatakan lagi, memang sangat comel!

U Beauty/Facebook

Walaupun video ini hanya sebentar sahaja, namun video pendek yang hanya berdurasi 1:42 ini tidak dapat disangkal lagi dapat menghiburkan sesiapa sahaja yang melihatnya.

Mana tidaknya, penonton pasti tidak akan sedar bahawa mereka telah habis menonton video ini kerana terpukau dek kecomelan kanak-kanak perempuan ini!

Tonton videonya di sini, anda tidak akan menyesal!

MENINGGALKAN BALAS

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini

- Advertisment -

Pengasas Falun Gong: Mengapa Wujudnya Manusia

Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi dan latihan lembut dengan falsafah moral yang berdasarkan prinsip Sejati, Baik,...

TREN TERKINI