31.1 C
Kuala Lumpur
Sunday, May 19, 2024
UtamaBerita UtamaLucu! Gelagat spontan kucing ini yang duduk di atas sofa mirip orang...

Lucu! Gelagat spontan kucing ini yang duduk di atas sofa mirip orang yang sedang bermalas-malasan pasti akan buat anda tersenyum

Gelagat spontan haiwan peliharaan semestinya boleh membuatkan pemiliknya tersenyum, walau apapun yang mereka lakukan. Tambahan lagi jika haiwan itu sememangnya sangat comel, sesiapa sahaja yang melihat gelagat mereka pasti akan berasa terhibur!

@mint.marine.kanon/Instagram

Seekor kucing dari Jepun yang terkenal di laman sosial Instagram, @mint.marine.kanon merupakan seekor kucing berbulu putih yang sangat comel. Sekali pandang, kucing ini sememangnya akan mencairkan hati sesiapapun yang melihatnya.

@mint.marine.kanon/Instagram

Bulunya kelihatan halus, gebu dan suci, langsung tiada cacat cela. Walau bagaimanapun, kucing mempunyai satu gelagat lucu yang dilakukannya, iaitu duduk di atas sofa seperti seseorang yang malas.

@mint.marine.kanon/Instagram

Menerusi gambar yang dikongsikan oleh pemiliknya di laman Instagram, kucing ini duduk di atas sofa sambil melunjurkan kakinya dan bersandar pada sofa, gayanya iras-iras seperti orang tua yang sedang menonton televisyen dengan tenang!

Geram betul melihat kecomelannya!

@mint.marine.kanon/Instagram

Nampaknya kucing ini benar-benar tenang berada di rumahnya itu. Gayanya yang spontan itu menunjukkan betapa selesanya kucing itu di rumah pemiliknya itu.

Comel betul!

MENINGGALKAN BALAS

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini

- Advertisment -

Pengasas Falun Gong: Mengapa Wujudnya Manusia

Falun Gong Founder Mr. Li Hongzhi Publishes ‘How Humankind Came To Be’ 法輪功創始人發表《為甚麼會有人類》 Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi...

Pengasas Falun Gong: Mengapa Pencipta Berusaha Menyelamatkan Segala Makhluk

Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi dan latihan lembut dengan falsafah moral yang berdasarkan prinsip Sejati, Baik,...
spot_img

TREN TERKINI