29.8 C
Kuala Lumpur
Tuesday, April 16, 2024
UtamaNasionalSiling Megah Rise Mall runtuh, tiga cedera ringan

Siling Megah Rise Mall runtuh, tiga cedera ringan

Tiga orang awam mengalami kecederaan ringan akibat runtuhan siling di Megah Rise Mall di Petaling Jaya, Selangor ekoran hujan lebat dan angin kencang.

Megah Rise Mall dalam kenyataan berkata, pihaknya kini sedang menyiasat punca kejadian selain mengambil tindakan segera untuk menangani situasi tersebut.

Gambar X

“Dukacita dimaklumkan bahawa siling di hadapan pintu masuk Megah Rise Mall runtuh kira-kira pukul 3 petang tadi.

“Ia mengakibatkan seramai tiga orang mengalami cedera ringan,” kata mereka.

Tambah kenyataan itu, orang ramai boleh menghubungi pihaknya melalui emel di [email protected]. untuk pertanyaan lanjut.

Gambar X

“Keutamaan utama kami ketika ini adalah keselamatan dan kesejahteraan komuniti. Kami akan maklumkan perkembangan dari semasa ke semasa,” tambah mereka.

Terdahulu, tular satu klip video di media sosial memaparkan detik cemas beberapa pengunjung ketika siling sebuah pusat belah belah di sini runtuh.

Klip video berdurasi 37 saat itu turut menunjukkan tindakan pantas pengawal keselamatan mengarahkan pengunjung ke lokasi yang lebih selamat.

MENINGGALKAN BALAS

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini

- Advertisment -

Pengasas Falun Gong: Mengapa Wujudnya Manusia

Falun Gong Founder Mr. Li Hongzhi Publishes ‘How Humankind Came To Be’ 法輪功創始人發表《為甚麼會有人類》 Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi...

Pengasas Falun Gong: Mengapa Pencipta Berusaha Menyelamatkan Segala Makhluk

Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi dan latihan lembut dengan falsafah moral yang berdasarkan prinsip Sejati, Baik,...
spot_img

TREN TERKINI