26.4 C
Kuala Lumpur
Thursday, July 18, 2024
UtamaGaya HidupBila PM nyanyi lagu P. Ramlee 'Azizah' khas buat isteri tercinta

Bila PM nyanyi lagu P. Ramlee ‘Azizah’ khas buat isteri tercinta

Bukan rahsia lagi apabila Perdana Menteri Dato’ Seri Anwar Ibrahim (DSAI) sekali-sekala menunjukkan bakatnya yang boleh menyanyi dengan baik, dan selalunya lagu itu ditujukan khas buat isteri tercinta, Datuk Seri Dr Wan Azizah Wan Ismail.

Daily Express Online baru-baru ini berkongsi video terbaharu DSAI menyanyi untuk isterinya, dan kali ini dengan lagu Tan Sri P. Ramlee yang paling sesuai berjudul ‘Azizah’.

Daily Express Online / TikTok

Mereka menulis, “Perdana Menteri Anwar Ibrahim menyanyi di sebuah acara semasa lawatan ke Sabah hari ini.”

Semasa lagu itu sedang dinyanyikan, Datuk Seri Dr Wan Azizah boleh dilihat menghulurkan sekuntum bunga ros merah yang cantik kepada DSAI, di mana beliau memegangnya sambil menyanyi.

Video itu nampaknya dirakam oleh Menteri Pembangunan Perindustrian dan Keusahawanan Phoong Jin Zhe yang memaparkan hubungan indah antara Perdana Menteri dan isterinya, yang juga Ahli Parlimen Bandar Tun Razak.

Adegan comel ini berlangsung semasa sesi makan malam bersama Perdana Menteri di Sabah pada 28 Februari lalu.

Daily Express Online / TikTok

Ramai yang telah berkongsi kekaguman mereka terhadap nyanyian DSAI serta hubungannya yang sangat manis bersama isterinya.

“Comelnya! Semoga PMX dan Puan Azizah selalu bergembira macam ni!”

“Manisnya suasana bila PMX menyanyi..”

Pilihan Editor:

MENINGGALKAN BALAS

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini

- Advertisment -

Pengasas Falun Gong: Mengapa Wujudnya Manusia

Falun Gong Founder Mr. Li Hongzhi Publishes ‘How Humankind Came To Be’ 法輪功創始人發表《為甚麼會有人類》 Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi...

Pengasas Falun Gong: Mengapa Pencipta Berusaha Menyelamatkan Segala Makhluk

Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi dan latihan lembut dengan falsafah moral yang berdasarkan prinsip Sejati, Baik,...
spot_img

TREN TERKINI