26.5 C
Kuala Lumpur
Thursday, April 25, 2024
UtamaBerita UtamaRemy Ishak tolong ambilkan gambar pengunjung Tasik Cermin

Remy Ishak tolong ambilkan gambar pengunjung Tasik Cermin

Swafoto adalah cara untuk merakam gambar bagi mengabadikan kenangan bersama sesiapa dan di mana sahaja secara sendiri. Namun hasilnya kadang-kadang tidaklah begitu memuaskan. Jadi, kita akan meminta bantuan orang lain untuk ambilkan gambar kita. Dan itulah yang dilakukan oleh sepasang pengunjung Tasik Cermin. Mereka menyapa dan meminta bantuan lelaki berbaju kuning untuk merakam gambar mereka. Menariknya, pasangan ini langsung tidak menyedari bahawa jurugambar misteri itu ialah Remy Ishak, pelakon popular Malaysia.

@roseezza

Perkara tersebut dikongsi sendiri oleh @roseezza yang singgah di Tasik Cermin bersama suaminya, Remy Ishak. Ketika itu ada sepasang pengunjung tasik tersebut meminta suaminya yang berbaju kuning untuk merakam gambar mereka berdua.

Menurut @roseezza, pasangan tersebut langsung tidak menyedari bahawa lelaki berbaju kuning itu ialah Remy Ishak. Ini kerana ketika itu suaminya memakai pelitup muka.

@roseezza

Ujar @roseezza di TikToknya, suaminya begitu beria-ia merakam gambar pasangan itu sambil meminta mereka beralih ke posisi lain bagi mendapatkan gambar yang lebih cantik.

@roseezza berharap agar pasangan tersebut berpuas hati dengan hasil tangkapan gambar oleh suaminya itu.

Tidak lama kemudian, muncul seorang wanita yang dimaksudkan oleh @roseezza itu. Katanya, dia dan pasangannya memang tidak perasan bahawa jurugambar tersebut ialah Remy Ishak, pelakon popular Malaysia.

@roseezza

Warga siber yang lain turut mengatakan bahawa mereka juga tidak dapat mengecam jurugambar yang memakai pelitup muka itu ialah Remy Ishak.

Pasti peristiwa ini akan menjadi kenangan terindah dalam hidup pasangan tersebut. Ini kerana bukan calang-calang orang yang membantu mereka merakam gambar.

Tonton video di sini.

Pilihan Editor:

MENINGGALKAN BALAS

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini

- Advertisment -

Pengasas Falun Gong: Mengapa Wujudnya Manusia

Falun Gong Founder Mr. Li Hongzhi Publishes ‘How Humankind Came To Be’ 法輪功創始人發表《為甚麼會有人類》 Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi...

Pengasas Falun Gong: Mengapa Pencipta Berusaha Menyelamatkan Segala Makhluk

Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi dan latihan lembut dengan falsafah moral yang berdasarkan prinsip Sejati, Baik,...
spot_img

TREN TERKINI