31.2 C
Kuala Lumpur
Saturday, December 9, 2023
UtamaBerita UtamaDisambut anak kecil ketika pulang ke rumah, bapa muda ini sungguh bertuah

Disambut anak kecil ketika pulang ke rumah, bapa muda ini sungguh bertuah

Baru-baru ini tular video bapa muda disambut anak kecilnya ketika pulang ke rumah. Melihatkan telatah anaknya itu, seolah-olah penat bekerja semuanya hilang.

Video tersebut telah dirakam dan dimuat naik di TikTok oleh @shuhadaasyikinn selaku ibu kepada kanak-kanak tersebut.

Shuhada Asyikin memuat naik video tersebut sempena hari lahir suaminya yang ke-29 pada 06 November lalu. Menerusi video tersebut, Shuhada Asyikin menitipkan ucapan yang sangat menyentuh jiwa.

Shuhada Asyikin mendoakan agar suaminya itu diberikan kesihatan yang baik, umur yang panjang, serta dimurahkan rezeki. Dia juga mengucapkan terima kasih untuk semua pengorbanan yang telah suaminya lakukan untuk dia dan anaknya, Liam.

Menerusi video satu minit itu, kelihatan kanak-kanak itu segera berlari ke arah pintu setiap kali ayahnya pulang ke rumah. Si ayah pula akan membuka pintu dengan begitu berhati-hati agar anaknya tidak terhantuk pada pintu.

Melihatkan anaknya yang berlari, si ayah mendepangkan tangannya, menyambut anaknya dengan penuh kasih sayang. Jelas terpancar kebahagian anak-beranak tersebut.

Tonton video penuh di sini.

Pilihan Editor:

MENINGGALKAN BALAS

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini

- Advertisment -

Pengasas Falun Gong: Mengapa Wujudnya Manusia

Falun Gong Founder Mr. Li Hongzhi Publishes ‘How Humankind Came To Be’ 法輪功創始人發表《為甚麼會有人類》 Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi...

Pengasas Falun Gong: Mengapa Pencipta Berusaha Menyelamatkan Segala Makhluk

Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi dan latihan lembut dengan falsafah moral yang berdasarkan prinsip Sejati, Baik,...
spot_img

TREN TERKINI