26.7 C
Kuala Lumpur
Saturday, August 20, 2022

INSPIRASI ANDA SETIAP HARI

UtamaGaya HidupTerima kejutan istimewa daripada anak-anak sempena ulang tahun perkahwinan, pasangan suami isteri...

Terima kejutan istimewa daripada anak-anak sempena ulang tahun perkahwinan, pasangan suami isteri ini tidak sangka terima hadiah sebesar itu

Setiap ibu bapa pasti mahukan yang terbaik untuk anak-anak mereka. Segalanya sanggup dilakukan asalkan anak-anak mendapatkan semua keperluan mereka tanpa kurang sedikit pun.

Sama jugalah dengan anak-anak apabila mereka juga sanggup melakukan apa sahaja untuk melihat senyuman pada wajah ibu bapa mereka. Melihat senyum bangga ibu bapa adalah pencapaian paling bernilai buat mereka. Jadi, tidak hairanlah ramai yang cuba sedaya upaya upaya untuk membahagiakan ibu bapa terutama semasa hari tua mereka.

Contoh terbaik seperti yang ditunjukkan oleh anak-anak kepada pasangan suami isteri ini. Pada ulang tahun perkahwinan mereka yang ke-37 tahun, anak-anak mereka telah memberikan hadiah yang sangat istimewa iaitu sebuah kereta baharu!

Mereka pastinya tidak sangka akan menerima hadiah semahal itu. Pasangan bertuah itu sangat terkejut dan seolah-olah tidak percaya apabila melihat ada kunci kereta di dalam kotak hadiah. Rupa-rupanya ana-anak mereka sepakat untuk membelikan kereta baharu kerana kereta miliknya si ayah selalu rosak dan memakan kos yang tinggi untuk dibaiki.

Jadi, sempena ulang tahun perkahwinan itu mereka menghadiahkan sebuah kereta baharu. Air mata bahagia sudah tidak dapat disembunyikan lagi apabila kedua-duanya menangis terharu.

Hadiah tersebut pastinya sangat istimewa bukan kerana harganya tetapi kerana nilainya. Apa yang paling penting ia adalah hadiah ikhlas daripada anak-anak sendiri.

Tonton video di sini.

MENINGGALKAN BALAS

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini

- Advertisment -

TREN TERKINI