25.9 C
Kuala Lumpur
Monday, July 15, 2024
UtamaGaya HidupOrang lain tarik wang kertas , tetapi lelaki ini tarik wang syiling...

Orang lain tarik wang kertas , tetapi lelaki ini tarik wang syiling dari kek ulang tahun, memang lucu!

Kini sudah menjadi ikutan apabila ramai yang menyambut ulang tahun dengan menempah ‘kek tarik’ di mana terdapat wang kertas di dalam kek tersebut. Orang yang diraikan akan dikejutkan dengan wang kertas yang ada di dalam kek yang perlu ditarik keluar.

Namun, lain pula yang berlaku kepada pemuda ini apabila kek tariknya diubah kepada sesuatu yang lebih kreatif.

Apa yang berlaku ialah kawan-kawannya telah menempah kek tarik tetapi dengan menggunakan wang syiling di dalamnya. Boleh anda bayangkan, apa yang terjadi selepas itu?

Dia yang pada mulanya bersemangat meniup lilin dan bersedia untuk menarik wang yang menurutnya adalah wang kertas tetapi rupa-rupanya wang syiling! Dia sendiri pastinya tidak menyangka kawan-kawannya boleh terfikir untuk menggantikan wang kertas dengan wang syiling. Mana tidaknya, rasanya belum pernah ada yang meletakkan wang syiling di dalam kek sebelum ini.

Kenangan lucu ini pasti akan menjadi memori paling manis untuk mereka kenang kelak.

MENINGGALKAN BALAS

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini

- Advertisment -

Pengasas Falun Gong: Mengapa Wujudnya Manusia

Falun Gong Founder Mr. Li Hongzhi Publishes ‘How Humankind Came To Be’ 法輪功創始人發表《為甚麼會有人類》 Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi...

Pengasas Falun Gong: Mengapa Pencipta Berusaha Menyelamatkan Segala Makhluk

Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi dan latihan lembut dengan falsafah moral yang berdasarkan prinsip Sejati, Baik,...
spot_img

TREN TERKINI