29.7 C
Kuala Lumpur
Sunday, September 24, 2023
UtamaGaya HidupMenyusukan anak hamster dan layannya seperti anak sendiri, ibu kucing buktikan mereka...

Menyusukan anak hamster dan layannya seperti anak sendiri, ibu kucing buktikan mereka sebenarnya spesies penyayang

Pasti ramai yang gemar menonton kartun ‘Tom and Jerry’ sewaktu kecil-kecil dahulu. Watak mereka yang menjadi musuh antara satu sama lain semestinya membuatkan ramai yang terhibur. Namun, pernahkah anda bayangkan jika kedua-dua watak tersebut wujud di dalam nyata?

Kisah antara kedua-dua haiwan ini pasti buatkan anda tidak percaya. Mana tidaknya, kucing dan hamster ini nampaknya bukan sahaja berkawan baik malah si kucing boleh melayan hamster tersebut seperti anaknya sendiri.

Ibu kucing bernama Bubble itu bukan sahaja melayan si hamster dengan baik malah turut diberikan susunya memandangkan si hamster masih kecil. Bubble turut memeluk dan menjaga hamster dengan baik, sama seperti dia memeluk anak-anaknya yang lain.

Sepertinya tiada perbezaan antara layanannya ke atas anaknya dengan layanannya terhadap hamster tersebut.

Apa yang paling comel, anak kucing dilahir oleh Bubble turut memeluk hamster dan tidur bersamanya!

MENINGGALKAN BALAS

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini

- Advertisment -

Pengasas Falun Gong: Mengapa Wujudnya Manusia

Falun Gong Founder Mr. Li Hongzhi Publishes ‘How Humankind Came To Be’ 法輪功創始人發表《為甚麼會有人類》 Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi...

Pengasas Falun Gong: Mengapa Pencipta Berusaha Menyelamatkan Segala Makhluk

Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi dan latihan lembut dengan falsafah moral yang berdasarkan prinsip Sejati, Baik,...

TREN TERKINI