26.8 C
Kuala Lumpur
Tuesday, February 7, 2023

INSPIRASI ANDA SETIAP HARI

UtamaGaya HidupKeliru dengan iklan yang ditampalkan pada plastik, ramai pengguna 'tertipu' dengan roti...

Keliru dengan iklan yang ditampalkan pada plastik, ramai pengguna ‘tertipu’ dengan roti pandan Gardenia yang baru

Baru-baru ini tular sebuah lagi jenis roti yang baru dikeluarkan oleh syarikat Gardenia. Pasti ramai yang teruja untuk menikmati sendiri rasa roti berperisa pandan seperti yang diiklankan.

Namun, akibat keliru dengan iklan yang ditampalkan pada plastik roti kosong, ramai antara mereka yang mahu mencuba roti tersebut telah ‘tertipu’.

Ternyata bukan seorang dua yang keliru dengan iklan tersebut malah ramai yang turut menjadi ‘mangsa’ iklan yang ditampal pada roti kosong.

Oleh krana salah faham, mereka akhirnya hanya membawa roti kosong pulang ke rumah dan hanya sedar bahawa roti tersebut bukan roti pandan selepas sampai ke rumah.

Jadi, selepas ini pastikan anda membli roti yang betul. Buat mereka yang teruja untuk mencuba roti pandan terbaru ini lihat betul-betul plastik roti. Pastikan plastik tersebut berwarna hijau dengan tulisan Toest’em baru beli!

MENINGGALKAN BALAS

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini

- Advertisment -

Pengasas Falun Gong: Mengapa Wujudnya Manusia

Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi dan latihan lembut dengan falsafah moral yang berdasarkan prinsip Sejati, Baik,...

TREN TERKINI