27.2 C
Kuala Lumpur
Sunday, June 16, 2024
UtamaGaya HidupHampir 16 tahun menanti, isteri kejutkan suami dengan berita kehamilan yang sangat...

Hampir 16 tahun menanti, isteri kejutkan suami dengan berita kehamilan yang sangat menyentuh hati

Ramai pasangan berkahwin mengimpikan untuk memliki zuriat sendiri. Ada juga yang inginkan keluarga yang besar. Namun, tidak semua dikurniakan kesempatan itu dan ada juga yang perlu menunggu lama sebelum impian mereka menjadi kenyataan.

Setelah hampir 16 tahun menanti pasangan ini akhirnya dikhabarkan akan menimang cahaya mata kedua mereka. Kejutan manis tersebut dikhabarkan oleh si isteri kepada suaminya dan dirakam sebeum dimuat naik ke laman sosial.

Si isteri telah memberi kejutan kepada si suami dengan memberikan kit ujian kehamilan yang menunjukkan tanda positif. Selepas melihat alat tersebut suaminya jelas terkejut dan seolah-olah tidak percaya dengan apa yang dilihat. Namun begitu, dia terus tersenyum mengetahui khabar gembira tersebut.

Hal ini bermakna anak sulung mereka, Danial yang berusia 17 tahun bakal mendapat adik baru! Kini, mereka sedang menunggu kelahiran bayi mereka dan wanita tersebut turut berkongsi gambar buku kehamilan serta foto ultrabunyi bayi yang di dalam kandungan.

Tonton video di sini.

MENINGGALKAN BALAS

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini

- Advertisment -

Pengasas Falun Gong: Mengapa Wujudnya Manusia

Falun Gong Founder Mr. Li Hongzhi Publishes ‘How Humankind Came To Be’ 法輪功創始人發表《為甚麼會有人類》 Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi...

Pengasas Falun Gong: Mengapa Pencipta Berusaha Menyelamatkan Segala Makhluk

Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi dan latihan lembut dengan falsafah moral yang berdasarkan prinsip Sejati, Baik,...
spot_img

TREN TERKINI