25.9 C
Kuala Lumpur
Tuesday, March 28, 2023

INSPIRASI ANDA SETIAP HARI

UtamaBerita UtamaKerana terlalu mengantuk kucing ini langsung tidak sedar apa yang berlaku di...

Kerana terlalu mengantuk kucing ini langsung tidak sedar apa yang berlaku di sekitarnya sehingga permaidani tempat tidurnya diangkat

Bayangkan anda diganggu ketika sedang nyenyak tidur, pastinya sangat tidak menyenangkan.

Kadangkala kita terus terjaga akibat diganggu tetapi jika terlalu mengantuk, tiada apa yang boleh mengganggu lena kita kerana apa yang penting ialah tidur!

Facebook

Itulah yang berlaku kepada seekor kucing apabila lenanya langsung tidak terganggu oleh apa sahaja kejadian yang berlaku di sekitarnya.

Facebook
Facebook

Apa yang berlaku ialah pemilik kucing tersebut dilihat sedang mengemas di atas permaidani di mana kucing tersebut sedang tidur lena. Dia bahkan tidak mengejutkan kucing dan membiarkan kucingnya terus tidur sehingga akhirnya mereka terpaksa mengalihkan permaidani tersebut.

Facebook
Facebook

Apa yang lebih lucu kucing tersebut seolah-olah langsung tidak sedar akan apa yang berlaku di sekitarnya. Dia terus tidur dengan lena tanpa terganggu sehinggalah permaidani tersebut diangkat.

Bayangkan, betapa lenanya dia tidur sehingga tiada apa yang boleh mengganggunya langsung. Nampaknya dia memang terlalu mengantuk!

Facebook

MENINGGALKAN BALAS

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini

- Advertisment -

Pengasas Falun Gong: Mengapa Wujudnya Manusia

Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi dan latihan lembut dengan falsafah moral yang berdasarkan prinsip Sejati, Baik,...

TREN TERKINI