29.3 C
Kuala Lumpur
Tuesday, March 21, 2023

INSPIRASI ANDA SETIAP HARI

UtamaGaya Hidup'Terdampar' kekenyangan selepas makan tengah hari, gelagat selamba kumpulan anjing ini berjaya...

‘Terdampar’ kekenyangan selepas makan tengah hari, gelagat selamba kumpulan anjing ini berjaya tarik perhatian ramai

Siapa antara anda yang sering mengantuk selepas makan? Mengaku sahaja lah jika anda salah seorangnya. Perkara tersebut bukan hanya dialami anda malah sebenarnya ramai antara kita yang turut ‘dijangkiti’ dengan perkara yang sama.

Namun, tahukah bukan kita sahaja yang mengantuk selepas makan, malah haiwan juga begitu. Buktinya, lihat sahaja sekumpulan anjing yang kelihatan sedang enak tidur bersama-sama ini.

Facebook
Facebook

Pertubuhan Bukan Kerajaan (NGO) Malaysian Dogs Deserve Better (MDDB) baru-baru ini ada memuat naik beberapa keping gambar yang menunjukkan anjing-anjing yang sedang ‘terdampar’ sebaik sahaja selepas menikmati makanan masing-masing.

Facebook
Facebook

Apa yang menariknya bukan hanya seekor dua yang tertidur malah kesemua turut tidur sama di situ selesai sahaja makan tengah hari. Ada antara mereka yang tidur di bawah kipas, ada pula yang lebih selesa di bawah sinar matahari.

Buat yang tidak tahu MDDB adalah merupakan sebuah NGO yang melindungi dan menjaga kebajikan terutama kepada anjing-anjing jalanan.

MENINGGALKAN BALAS

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini

- Advertisment -

Pengasas Falun Gong: Mengapa Wujudnya Manusia

Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi dan latihan lembut dengan falsafah moral yang berdasarkan prinsip Sejati, Baik,...

TREN TERKINI