31.3 C
Kuala Lumpur
Thursday, July 18, 2024
UtamaBerita UtamaLady Gaga mengenakan busana Rizman Ruzaini di Las Vegas

Lady Gaga mengenakan busana Rizman Ruzaini di Las Vegas

Lady Gaga mengenakan busana rekaan Rizman Ruzaini ketika dia mengadakan konsert di Las Vegas, Amerika Syarikat baru-baru ini.

RIZMANRUZAINI

Menurut Rizman Nordin, kerjasama dengan Lady Gaga bermula selepas Naomi Campbell memperagakan busana mewah pada pertunjukan fesyen mereka di Dubai akhir tahun lalu.

“Segalanya bermula selepas Naomi Campbell menggayakan busana kami pada pertunjukan fesyen di Dubai tempoh hari. Tentulah Naomi merupakan supermodel yang disegani, jadi apabila dia bersetuju nak pakai busana sesebuah jenama, maknanya pereka itu sudah ada ‘weight’.”

“Jadi selepas dua, tiga hari Naomi pakai baju kami, kita dapat panggilan serta pertanyaan daripada agensi-agensi dari Hollywood.”

“Dalam banyak-banyak panggilan itu merupakan jurugaya yang bekerja dengan penyanyi popular seperti Lady Gaga dan Beyonce,” Kata Rizman kepada Gempak.

Dalam pada itu menurut Rizman, selepas mereka bertukar nombor telefon, dia memulakan proses rekaan seperti biasa selepas mendapat ukuran daripada agensi yang menghubunginya.

RIZMANRUZAINI

Kata Rizman lagi, kebiasaan selebriti luar negara akan mengenakan busana daripada pereka yang baru bekerjasama dengan mereka untuk majlis kecil seperti majlis dinner show.

“Kami hantar busana berkenaan kepada agensi yang menguruskan busana Lady Gaga pada awal tahun ini. Perancangan asal sebenarnya busana itu untuk dinner show sahaja.”

“Namun, selepas sampai ke sana, pihak Lady Gaga beritahu yang tuan empunya badan mahu simpan dan pakai untuk majlis yang lebih besar. Katanya, busana tersebut terlalu ‘grand’ untuk dinner show.”

“Jadi bila Lady Gaga pakai ketika konsertnya, kami berasa sangat teruja dan terkejut!” Kata Rizman lagi.

Rizman turut menjelaskan bahawa baik pihaknya mahupun pihak Lady Gaga, masing-masing tidak mengeluarkan wang supaya Lady Gaga mengenakan busana rekaan mereka serta menjayakan kerjasama tersebut.

“Saya tidak keluarkan duit untuk Lady Gaga pakai busana kami, begitu juga dengan pihak Lady Gaga,” Kata Rizman.

Pihak Rizman Ruzaini menganggap kerjasama itu sebagai batu loncatan untuk mencapai kejayaan yang lebih besar.

Ujar Rizman lagi, pihaknya turut mereka busana untuk selebriti antarabangsa yang lain namun hanya akan berkongsikan perkara tersebut apabila tiba masanya nanti.

MENINGGALKAN BALAS

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini

- Advertisment -

Pengasas Falun Gong: Mengapa Wujudnya Manusia

Falun Gong Founder Mr. Li Hongzhi Publishes ‘How Humankind Came To Be’ 法輪功創始人發表《為甚麼會有人類》 Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi...

Pengasas Falun Gong: Mengapa Pencipta Berusaha Menyelamatkan Segala Makhluk

Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi dan latihan lembut dengan falsafah moral yang berdasarkan prinsip Sejati, Baik,...
spot_img

TREN TERKINI