29.8 C
Kuala Lumpur
Tuesday, April 16, 2024
UtamaBerita UtamaLelaki ini berasa pelik kerana diekori anjing hitam ketika pulang dari kedai,...

Lelaki ini berasa pelik kerana diekori anjing hitam ketika pulang dari kedai, tanpa berbuat apa-apa dia hanya membiarkan sahaja

Pada suatu malam, seorang lelaki keluar ke kedai sambil ditemani salah seekor anjingnya. Lelaki tersebut memelihara dua ekor anjing, seekor berwarna coklat dan seekor lagi berwarna hitam. Ketika dalam perjalanan pulang dari kedai, dia perasan ada sesuatu yang mengekorinya daripada arah belakang. Rupa-rupanya seekor anjing hitam mengekorinya dan tanpa berbuat apa-apa lelaki itu hanya membiarkan sahaja.

Anjing hitam tersebut mengekalkan jarak lebih kurang satu meter daripada lelaki tersebut. Apabila lelaki tersebut memalingkan badannya, dia melihat anjing hitam tersebut masih mengekorinya. Dia bimbang jika anjing tersebut akan bertindak agresif dan akan membuatkan anjing peliharaannya terkejut dan bertindak balas untuk menakutkan anjing hitam tersebut.

Lelaki tersebut meneruskan perjalanannya pulang ke rumah dengan berjalan di posisi belakang anjing peliharaannya. Sangkanya anjing hitam itu telah pergi tetapi peliknya anjing hitam tersebut tetap mengekorinya.

Sebaik sahaja sampai di rumah, ayah lelaki tersebut terus menerpanya dengan keadaan berpeluh. Ayahnya bertanyakan kepadanya adakah dia terlihat anjing hitam peliharaan mereka. Ini kerana menurut ayahnya, anjing hitam peliharaan mereka telah hilang!

Pada ketika itu, lelaki tersebut seakan tersedar daripada mimpi. Barulah dia menyedari bahawa anjing hitam yang mengekorinya sepanjang perjalanannya balik ke rumah dari kedai itu adalah anjing peliharaannya. Dia langsung tidak menyedari jika anjing itu adalah anjing miliknya.

Mereka sekeluarga memeriksa rakaman CCTV rumah dan mendapati bahawa anjing hitam peliharaan mereka telah menyelinap keluar dan mengekori lelaki tersebut secara senyap-senyap.

Ada kemungkinan anjing hitam tersebut juga mahu dibawa berjalan-jalan, jadi secara senyap-senyap ia menyelinap keluar.

Pilihan Editor:

MENINGGALKAN BALAS

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini

- Advertisment -

Pengasas Falun Gong: Mengapa Wujudnya Manusia

Falun Gong Founder Mr. Li Hongzhi Publishes ‘How Humankind Came To Be’ 法輪功創始人發表《為甚麼會有人類》 Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi...

Pengasas Falun Gong: Mengapa Pencipta Berusaha Menyelamatkan Segala Makhluk

Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi dan latihan lembut dengan falsafah moral yang berdasarkan prinsip Sejati, Baik,...
spot_img

TREN TERKINI