24.1 C
Kuala Lumpur
Friday, December 9, 2022

INSPIRASI ANDA SETIAP HARI

UtamaBerita UtamaVideo pesawat Air India yang tersadai di bawah jambatan mula tular di...

Video pesawat Air India yang tersadai di bawah jambatan mula tular di media sosial

NEW DELHI- Sebuah pesawat milik Air India dilaporkan telah tersadai di bawah sebuah jambatan selama beberapa hari.

Pesawat tersebut dikatakan telah dijual dan sedang dalam proses pemindahan ketika pesawat tersebut mengalami kerosakan dan tersadai di bawah sebuah jambatan.

Seorang wartawan telah berkongsi kenyataan Air India yang mengatakan bahawa syarikat penerbangan itu tidak lagi mempunyai hubungan dengan pesawat itu.

“Ini adalah pesawat Air India yang [dibatalkan pendaftaran] yang telah habis terjual. Ini diangkut semalam oleh pihak [pemilik baru]. Air India tidak mempunyai hubungan apa pun dengan pesawat dalam keadaan apa pun,”

Pegawai lapangan terbang Delhi memberitahu akhbar Times of India bahawa pesawat itu pasti bukan milik pasukan lapangan terbang Delhi dan bahawa pemandu mungkin melakukan kesalahan semasa memindahkan pesawat tersebut.

Video tersebut telah ditonton ribuan kali di Twitter dan YouTube sehingga membuatkan ramai yang tertanya-tanya bagaimana pesawat tersebut boleh tersekat pada mulanya.

Ketika video itu menjadi tular, beberapa tweet mengatakan pesawat itu sebenarnya telah tersekat di bawah jambatan selama beberapa hari.

Sebelum ini, pada Disember 2019 sebuah lagi pesawat Air India dilaporkan telah dibiarkan terbengkalai di bawah sebuah jambatan terletak di bahagian barat Bengal.

MENINGGALKAN BALAS

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini

- Advertisment -

TREN TERKINI