24.6 C
Kuala Lumpur
Saturday, June 15, 2024
UtamaNasionalSiti Sarah meninggal dunia setelah bertarung nyawa

Siti Sarah meninggal dunia setelah bertarung nyawa

Bertarung nyawa sejak Rabu lalu, penyanyi terkenal Siti Sarah Raissuddin dilaporkan meninggal dunia setelah dijangkiti wabak COVID-19.

Isteri kepada pelawak dan usahawan, Shuib tersebut menghembuskan nafas terakhir kira-kira jam 5:13 pagi di Hospital Canselor Tuanku Muhriz (HCTM) Universiti Kebangsaan Malaysia.

Berita duka ini turut dikongsikan oleh Shuib menerusi hantaran di laman Instagram miliknya.

Shuib Sepahtu/Instagram

Terdahulu , Siti Sarah pada 6 Ogos selamat melahirkan bayi lelaki, yang merupakan anak keempat pasangan berkenaan secara pembedahan tanpa sedar.

Pada 8 Ogos, Shuib memaklumkan bahawa doktor memberitahu keadaan isterinya kritikal setelah paras bacaan oksigen menurun ke paras 40%.

Siti Sarah dan Shuib sekeluarga disahkan positif COVID-19 sejak 25 Julai lalu selepas pembantu rumah mereka dijangkiti wabak terbabit.

Shuib Sepahtu/Instagram

Walau bagaimanapun, Shuib bersama anak-anak disahkan negatif selepas melakukan kuarantin kendiri selama 14 hari.

Pasangan itu yang mendirikan rumah tangga pada 2011 dan telah dikurniakan tiga cahaya mata – Uwais Alqarni, Dzahira Talita Zahra dan Ariq Matin.

MENINGGALKAN BALAS

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini

- Advertisment -

Pengasas Falun Gong: Mengapa Wujudnya Manusia

Falun Gong Founder Mr. Li Hongzhi Publishes ‘How Humankind Came To Be’ 法輪功創始人發表《為甚麼會有人類》 Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi...

Pengasas Falun Gong: Mengapa Pencipta Berusaha Menyelamatkan Segala Makhluk

Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi dan latihan lembut dengan falsafah moral yang berdasarkan prinsip Sejati, Baik,...
spot_img

TREN TERKINI