27.6 C
Kuala Lumpur
Saturday, June 22, 2024
UtamaBerita UtamaDua cedera akibat kepingan konkrit runtuh di lebuh raya NKVE Sg Buloh-Kota...

Dua cedera akibat kepingan konkrit runtuh di lebuh raya NKVE Sg Buloh-Kota Damansara

KUALA LUMPUR – Kejadian kepingan konkrit yang jatuh telah mengakibatkan dua orang cedera. Kejadian tersebut dilaporkan berlaku di lebuh raya NKVE Sg Buloh-Kota Damansara sekitar jam 7.00 malam semalam.

Facebook

Menurut Jabatan Bomba dan Penyelamat, dua lelaki Bangladesh berusia antara 20 dan 40 tahun dikatakan mengalami kecederaan akibat terkena kepingan konkrit daripada runtuhan tersebut.

Facebook

Pekerja-pekerja ini sedang menjalankan kerja mereka di bahagian bawah ketika kejadian itu berlaku. Mereka yang cedera telah dibawa ke Hospital Sg Buloh untuk mendapatkan rawatan.

Facebook
Facebook

Ketika anggota penyelamat tiba di lokasi, mereka menemui runtuhan konkrit dan struktur keluli di tapak pembinaan lebuh raya.

Mereka bertindak dengan cepat memberikan pertolongan cemas kepada mangsa dan memastikan mangsa berada dalam keadaan selamat sehingga pegawai dari Kementerian Kesihatan tiba di lokasi kejadian.

MENINGGALKAN BALAS

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini

- Advertisment -

Pengasas Falun Gong: Mengapa Wujudnya Manusia

Falun Gong Founder Mr. Li Hongzhi Publishes ‘How Humankind Came To Be’ 法輪功創始人發表《為甚麼會有人類》 Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi...

Pengasas Falun Gong: Mengapa Pencipta Berusaha Menyelamatkan Segala Makhluk

Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi dan latihan lembut dengan falsafah moral yang berdasarkan prinsip Sejati, Baik,...
spot_img

TREN TERKINI