27.6 C
Kuala Lumpur
Saturday, June 22, 2024
UtamaBerita Utama'Teman' bapa buat persembahan, si kecil ini dapat perhatian ramai dengan telatah...

‘Teman’ bapa buat persembahan, si kecil ini dapat perhatian ramai dengan telatah comelnya ketika menari di atas pentas

Terkadang telatah anak kecil memang sukar diduga. Ada sahaja perbuatan mereka yang buatkan ramai tergelak lucu. Dengan kecomelan dan riak selamba mereka boleh buatkan semua orang mula jatuh hati padanya.

Lihat sahaja anak kecil ini sebagai buktinya. Selepas menonton video di bawah ini anda juga pasti akan mula geram dengan kecomelannya.

Facebook
Facebook

Apa yang berlaku ialah si kecil ini telah berlari ke tengah pentas di mana bapanya, Coffey Anderson, sedang menyanyi dan bermain gitar. Tidak hanya itu dia juga sepertinya sangat seronok mendengar muzik tersebut sehingga membuatkan dia terus menari.

Tingkahnya telah membuatkan penonton bersorak. Sepertinya orang ramai mula memberi perhatian mereka kepada si comel ini.

Facebook

Tidak lama selepas itu dia berlari ke sisi pentas dan terus menarik sebelum masuk semula ke tengah pentas dan menari pula bersama bapanya. Nampak benar dia sedang menikmati momen-momen tersebut sehingga dia tidak menghiraukan orang lain.

Facebook
Facebook

Kalau budak kecil lain mungkin mereka berasa takut atau malu berhadapan dengan orang ramai tetapi berbeza sekali dengan anak penyanyi ini. Mungkin dia mewarisi bakat penghibur daripada ayahnya!

Lihatlah gelagat si kecil itu, comel sungguh melihatnya menari :

MENINGGALKAN BALAS

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini

- Advertisment -

Pengasas Falun Gong: Mengapa Wujudnya Manusia

Falun Gong Founder Mr. Li Hongzhi Publishes ‘How Humankind Came To Be’ 法輪功創始人發表《為甚麼會有人類》 Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi...

Pengasas Falun Gong: Mengapa Pencipta Berusaha Menyelamatkan Segala Makhluk

Encik Li Hongzhi ialah pengasas latihan kerohanian Falun Gong. Amalan ini menggabungkan meditasi dan latihan lembut dengan falsafah moral yang berdasarkan prinsip Sejati, Baik,...
spot_img

TREN TERKINI